OnePlus Nord 2T 5G – Elemente flagship upgradate, la un preț excelent

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – cea mai accesibilă experiență rapidă și fluidă OnePlus, plus încărcare rapidă

OnePlus Nord Buds – primul produs audio din seria OnePlus Nord

19 mai 2022: Astăzi, brandul global de tehnologie OnePlus a lansat trei produse noi din seria Nord. Acestea includ două smartphone-uri: OnePlus Nord 2T 5G, care combină hardware-ul de top cu cel mai nou software rapid și fluid de la OnePlus, și OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, care oferă caracteristicile de bază ale smartphone-urilor OnePlus la cel mai accesibil preț.

De asemenea, OnePlus anunță primul său produs audio din seria Nord – OnePlus Nord Buds, care au aceeași misiune ca și smartphone-urile OnePlus Nord – să facă tehnologia de top accesibilă mai multor oameni. OnePlus Nord Buds au un design nou, o experiență audio excelentă și o autonomie extinsă a bateriei, precum și o încărcare super-rapidă.

OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T preia elementele esențiale apreciate la OnePlus Nord 2 și le face un upgrade pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai bună. Include aceeași încărcare rapidă SUPERVOOC de 80 W care a debutat pe OnePlus 10 Pro, un chipset MediaTek Dimensity 1300 mai rapid, actualizat și o cameră frontală de 32 MP îmbunătățită. Aceste detalii, alături de OxygenOS 12.1, oferă o experiență mai rapidă și mai fluidă la un preț excelent.

În linie cu angajamentul nostru de a face experiența OnePlus mai accesibilă, OnePlus Nord 2T 5G combină un hardware și software excelent pentru a depăși limitele unui smartphone grozav de zi cu zi”, a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus. „Cu hardware-ul de top și software rapid, precum și cu încărcare de 80W SUPERVOOC, MediaTek Dimensity 1300, senzorul de imagine Sony IMX766 cu OIS și OxygenOS 12.1, OnePlus Nord 2T se simte mai premium decât te-ai aștepta, la un preț avantajos.” 

Elemente-cheie de flagship 

Încărcarea rapidă SUPERVOOC de 80W a OnePlus Nord 2T alimentează bateria masivă cu două celule de 4.500 mAh de la 1 la 100% în 27 de minute și oferă putere pentru o zi în doar 15 minute de încărcare, fiind așadar cu 120% mai rapidă decât pe primul OnePlus Nord.

OnePlus Nord 2T are certificare TÜV Rheinland pentru încărcare și utilizare rapidă în condiții de siguranță. În plus, are 9 senzori de temperatură încorporați pentru a monitoriza temperatura de încărcare în timp real, asigurându-se că telefonul rămâne rece în timpul procesului de încărcare.

Acesta mai dispune de un setup de camere puternice pe partea din spate, compus dintr-un senzor Sony IMX766 de 50 MP cu stabilizare optică a imaginii (OIS), o cameră ultra-wide de 8 MP cu un câmp vizual de 120°, care permite captarea unui număr mai mare de detalii, precum și un obiectiv mono de 2 MP.

Senzorul Sony IMX766 de 50 MP a fost ales pentru dimensiunea mare de 1/1,56 inch, dimensiunea pixelilor de 1,0 μm și suport pentru OIS. Aceste caracteristici oferă senzorului o performanță excelentă în condiții de lumină scăzută, ceea ce permite OnePlus Nord 2T să capteze fotografii mai luminoase și mai detaliate în medii slab iluminate. Dispunând de un mod Nightscape îmbunătățit, puterea și capacitatea de calcul AI a chipset-ului MediaTek Dimensity 1300 aduc fotografia în lumină slabă la un alt nivel pe OnePlus Nord 2T, oferindu cea mai bună fotografie low-light de până acum pe un telefon OnePlus Nord. Puterea de calcul îi permite lui OnePlus Nord 2T să înregistreze videoclipuri în slow-motion cu o rată mare de cadre de până la 960 fps – astfel utilizatorii pot surprinde mișcări rapide cu un nivel ridicat de detalii.

Pe partea din față, OnePlus Nord 2T 5G este dotat cu același senzor de 32 MP ca și OnePlus 10 Pro. Camera selfie dispune de stabilizare electronică a imaginii (EIS) și un algoritm de deblurring AI, care îmbunătățește claritatea și claritatea fotografiilor și a videoclipurilor. 

Rapid și fluid

OnePlus Nord 2T 5G este dotat cu chipset-ul MediaTek Dimensity 1300 care dispune de un procesor octa-core cu viteze de până la 3 GHz, cu performanțe excelente în jocuri, consum de energie mai redus și control mai bun al temperaturii, cu HyperEngine5.0. MediaTek Dimensity 1300 este ”însoțit” de până la 12 GB de memorie RAM LPDDR4X și de până la 256 GB de spațiu de stocare UFS 3.1 pentru a asigura o experiență rapidă și fluidă, specifică OnePlus.

În plus, OnePlus Nord 2T dispune de tehnologia Wi-Fi/Bluetooth Hybrid 2.0, care permite viteze de date mai constante atunci când sunt conectate la rețele Wi-Fi și reduce latența audio atunci când telefonul este conectat simultan la dispozitive Wi-Fi și Bluetooth.

OnePlus Nord 2T are un ecran mare FHD+ AMOLED de 6,43 inchi, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz, care oferă scrollin rapid și lin. Datorită standardului HDR10+, utilizatorii pot viziona videoclipuri din aplicații de streaming precum Amazon Prime Video în culori mai bogate și mai vii.

OnePlus Nord 2T vine cu OxygenOS12.1 preinstalat, bazat pe Android™ 12, ceea ce înseamnă multitasking mai bun, un consum de energie îmbunătățit și o vizualizare mai fluidă a galeriei foto. OnePlus Nord 2T va primi 2 actualizări majore pentru Android și 3 ani de actualizări de securitate. 

Design 

OnePlus Nord 2T are doar 8,2 mm în grosime și o greutate de doar 190 g și este disponibil în două culori: Grey Shadow și Jade Fog.

Grey Shadow are un finisaj întunecat, de tip sandstone, cu un tratament anti-glare și un aspect texturat, care amintește de OnePlus One, fiind în același timp rezistent la transpirație și amprente. Varianta Jade Fog are un finisaj verde de tip jad lucios și nuanțe de ceață, care duc la o estetică glossy, elegantă. 

Preț și disponibilitate

OnePlus Nord 2T va fi disponibil la eMAG la finalul lunii mai, de la 2099 lei, în timp ce precomenzile încep pe 19 mai, pe OnePlus.com.

RAM + Stocare 

Culori 

Preț 

Dată

8GB+128G

Gray Shadow

2099 lei

finalul lunii mai

12GB+256GB

Gray Shadow

2499 lei

finalul lunii mai

8GB+128GB

Jade Fog

2099 lei

finalul lunii mai

12GB+256GB

Jade Fog

2499 lei

finalul lunii mai

Membrii Red Cable Club vor obținede trei ori mai multe RedCoins la achiziția OnePlus Nord 2T de pe OnePlus.com.

OnePlus Nord CE 2 Lite

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G este un dispozitiv pternic, cu un chipset rapid și eficient din punct de vedere energetic, o baterie masivă cu încărcare rapidă și un display de 120 Hz care economisește baterie. De asemenea, dispozitivul vine cu OxygenOS 12.1 preinstalat, are conectivitate 5G și păstrează funcții apreciate ale seriei OnePlus Nord CE, cum ar fi o mufă pentru căști de 3,5 mm și spațiu de stocare care poate fi extins până la 1 TB prin microSD.

Performanță ridicată

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G este alimentat de Snapdragon® 695 5G cu un procesor octa-core cu viteze de până la 2,2 GHz. Chipsetul a fost ales pentru echilibrul între performanța ridicată și eficiența energetică sporită. Aceste calități sunt obținute cu ajutorul unui GPU Qualcomm® Adreno™ 619, care îmbunătățește performanța cu până la 30% în comparație cu generația anterioară. Alături de chipset, telefonul dispune de 8 GB de RAM LPDDR4X și 128 GB de stocare.

Bateria mare de 5.000 mAh de pe OnePlus Nord CE 2 Lite 5G poate alimenta dispozitivul pentru o zi întreagă de gaming, streaming și scrolling pe rețelele sociale. Pe baza testelor interne, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G poate reda videoclipuri YouTube timp de aproximativ 21 de ore sau poate reda 23 de runde consecutive (de 30 de minute) de PUBG Mobile cu o singură încărcare. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G dispune de încărcare SUPERVOOC de 33W, care reîncarcă bateria de la 1 la 50% în doar 30 de minute.

Pe partea frontală a OnePlus Nord CE 2 Lite 5G se află un display FHD+ de 6,59 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și tehnologie LCD care oferă o experiență de vizionare fluidă și eficientă din punct de vedere energetic. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G dispune de HyperBoost Gaming Engine, care oferă funcții precum General Performance Adapter (GPA) Frame Stabilizer pentru o experiență de joc mai stabilă.

Camere mai smart

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G are un sistem triplu de camere pe spate, dotat cu un senzor principal de 64 MP, care oferă o dimensiune mare a pixelilor și captează fotografii mai clare, mai detaliate, cu mai puține neclarități și zgomot, în special în medii cu lumină scăzută folosind modul Nightscape. Senzorul principal de 64 MP funcționează în tandem cu o cameră de profunzime de 2 MP pentru a se asigura că fotografiile în modul Portret au o adâncime excelentă, claritate și subiecți cu contur precis.

Partea frontală are o cameră de 16 MP cu stabilizare electronică a imaginii (EIS), care obține fotografii și videoclipuri mai clare și mai stabile. Cu Dual-View Video, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G permite înregistrări atât cu camera frontală, cât și cu cele din spate în același timp, deschizând o serie de noi posibilități creative în timpul filmării.

Design

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G vine în două variante de culoare, rezistente la amprente – Blue Tide și Black Dusk. Blue Tide oferă un efect gradient cu nuanțe de albastru și galben, în timp ce Black Dusk are un finisaj negru închis, mat. Marginile OnePlus Nord CE 2 Lite 5G sunt mai plate, ceea ce, alături de construcția sa subțire de 8,5 mm, asigură confortul utilizatorului.

OxygenOS 12.1

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G vine cu OxygenOS 12.1 preinstalat și va primi două actualizări de Android™ și trei ani de actualizări de securitate Android.

Preț și disponibilitate  

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G va fi disponibil începând cu 24 mai, iar precomenzile vor începe pe 19 maipe OnePlus.com, începând de la 1549 lei.

RAM + Stocare 

Culori 

Preț 

Dată

6GB+128G

Black Dust

1549 lei 

24 mai 2022 

Membrii Red Cable Club vor obținede trei ori mai multe RedCoins la achiziția OnePlus Nord CE 2 Lite 5G de pe OnePlus.com.

OnePlus Nord Buds

Portofoliul de produse Nord și filozofia căștilor TWS se extind odată cu lansarea OnePlus Nord Buds, care oferă o tehnologie audio excelentă la un preț competitiv și accesibil. Bazându-se pe funcțiile preferate ale comunității, Nord Buds dispune de drivere dinamice din titaniu de 12,4 mm, suport Dolby Atmos și 30 de ore de redare audio combinată (căști și carcasă), cu o singură încărcare.

Experiență audio

OnePlus Nord Buds sunt echipate cu drivere dinamice din titaniu de 12,4 mm care au fost alese manual de inginerii audio ai OnePlus pentru reproducerea lor bogată a bass-ului și pentru înaltele ascuțite. La fel ca și OnePlus Buds Z2, OnePlus Nord Buds vin cu suport pentru Dolby Atmos – tehnologia audio spațială a Dolby – care emulează efectele audio 3D dintr-un sistem de sunet surround atunci când utilizatorii rulează filme, muzică sau jocuri.

OnePlus Nord Buds sunt dotate cu 4 microfoane care filtrează zgomotul de fundal nedorit în timpul apelurilor. Coștile sunt ajutate de algoritmi de reducere a zgomotului prin inteligență artificială și au un design care reduce zgomotul vântului, permițând apeluri clare.

Baterie și încărcare

OnePlus Nord Buds oferă 30 de ore de redare combinată (căști și carcasă) cu o singură încărcare. Căștile oferă 7 ore de redare cu o singură încărcare, iar cu ajutorul tehnologiei de încărcare rapidă, utilizatorii pot obține 5 ore de redare audio după doar 10 minute de încărcare.

Calitatea OnePlus

OnePlus Nord Buds au un design ergonomic și oferă un confort îmbunătățit în sesiunile lungi de audiție. Căștile sunt disponibile în varianta de culoare Black Slate, care oferă un aspect metalic, obținut prin același proces folosit pentru a crea cele trei variante de culoare ale OnePlus Buds Pro. OnePlus Nord Buds au protecție IP55 împotriva apei și transpirației și au un strat hidrofob rezistent la transpirație care protejează împotriva coroziunii.

Conectivitate

OnePlus Nord Buds sunt echipate cu Bluetooth 5.2 și au un mod de latență ultra-scăzut de până la 94 ms. Utilizatorii OnePlus beneficiază de OnePlus Fast Pair pentru a conecta instantaneu căștile la telefon. Utilizatorii fără smartphone OnePlus pot descărca aplicația HeyMelody pe alte dispozitive Android din Magazinul Google Play pentru a folosi căștile.

Preț și disponibilitate

OnePlus Nord Buds vor fi disponibile pe GSMnet la finalul lunii mai, iar precomenzile încep pe 19 mai pe OnePlus.com. Căștile vor avea prețul de 250 lei.


Poate te intereseaza si