De mai bine de cinci luni se lasă așteptat pe piață. Pe internet au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu design-ul lui și disponibilitatea aplicațiilor care pot fi instalate pe acest nou și revoluționar Motorola Moto 360 smartwatch.
La prima vedere, ne lasă aceeași impresie ca și adversarul său LG G Watch R – un ceas clasic.
Cum am spus și despre Watch R, Moto 360 este un ceas clasic dar deștept!
Cu doar 250 de dolari puteți purta acest smartwatch. Dacă nu sunteți multumit de cureaua cu care acesta vine, pentru 80 de dolari în plus, o puteți schimba cu o curea metalică.
Dacă ne gândim la performanțe, acesta vine echipat cu un procesor TI OMAP 3, 4GB memorie internă si 512MB RAM, Bluetooth 4.0, o baterie de 320mAh, care dupa spusele producatorului ar trebui să țină 24 de ore și cu încărcare Wireless. Nici uzualele pedometre, monitorizarea bătăilor inimii, dar nici rezistența la apă nu lipsesc, toate astea cântărind doar 49 de grame. Cei de la Motorola au reușit să includă în această carcasa minusculă, de doar 46mm pe 11.5 inălțime, un ecran de 1.56 inch cu o rezoluție de 320 X 290, mai mică comparativ cu cea de pe LG G Watch R, dar cu protecție Gorila Glass 3.


Poate te intereseaza si