București, România – 16 martie 2022 – realme, cea mai tânără companie dintre primele 6 dintr-un clasament global, a devenit pentru prima dată brand-ul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global pe piața de smartphone-uri 5G. Ascensiunea robustă a permis brandului realme să obțină un loc în Top 5 producători în ceea ce privește livrările de smartphone-uri 5G pe 20 de piețe globale și să-și îmbunătățească poziția de lider în industrie, democratizând tehnologiile și serviciile 5G.

Potrivit celui mai recent raport realizat de Counterpoint Research, realme a livrat mai multe telefoane cu tehnologie 5G în comparație cu ceilalți producători de telefoane mobile. Creșterea este de 165% față de trimestrul 4 din 2021. Creșterea rapidă a fost alimentată de extinderea companiei în țările vest europene, cum ar fi Italia, Spania, Franța, Marea Britanie și Elveția. De asemenea, creșterea se datorează și modelelor realme GT și realme 8 5G.

Dispozitivele realme cu tehnologie 5G s-au vândut bine și în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia Pacific, care constituie majoritatea celor 20 de piețe (inclusiv India, Bangladesh, Malaezia, Maroc, Myanmar – Birmania și Singapore) unde livrările de smartphone-uri 5G realme se situează în primele 5 locuri.

Pentru a consolida și mai mult devotamentul de a oferi servicii și experiență 5G premium, realme a lansat de curând modelul GT 2 Pro, dar a dezvăluit și încărcătorul rapid de 150W ce va fi oferit cu noul realme GT Neo 3. Modelul de vârf promite o experiență “Greater Than You See” cu cel mai bun procesor Snapdragon 8 Gen1 și cel mai bun ecran 2K pus vreodată pe un telefon Android.

De asemenea, realme lansează și magazinul Europe Pop-up Store Tour în Paris, Madrid, Roma, Varșovia, Amsterdam și Koln, unde vor fi prezentate diverse produse realme.


Poate te intereseaza si