București, România – 17 martie 2022 – realme, producătorul de telefoane cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță că va lansa modelul GT NEO 3 în China pe 22 martie. Acest nou telefon va oferi cea mai rapidă încărcare a bateriei din lume, cu o tehnologie de 150W. În ceea ce privește design-ul, cursele de mașini au fost inspirația și pentru acest acest model. Cu o dungă recognoscibilă pe partea din spate purtând numele Tribute to the Racing Legend, noul realme GT NEO 3 oferă un design tineresc și ușor de recunoscut.

Telefonul cu cel mai rapid sistem de încărcare

Sistemul de încărcare al bateriei este cel mai rapid din lume. UltraDart Charging Architecture (UDCA) a fost prezentat prima dată la MWC 2022. Este o platformă de încărcare care acceptă 100-200W și permite telefonului GT NEO 2 să ajungă de 50% în doar 5 minute.

Prima utilizare a platformei Dimensity 8100 pe un telefon realme

realme GT NEO 3 este unul dintre primele smarthone-uri ce folosesc noua platformă MediaTek Dimensity 8100. Acest procesor oferă o performanță de vârf cu o eficiență ridicată. Realizat pe 5nm, Dimensity 8100 oferă opt nuclee pentru procesare din care patru sunt Cortex-A78 la 2.85GHz și alte patru Cortex-A55 tactate la 2.0GHz.

realme este producătorul de smartphone-uri 5G cu cea mai rapidă ascensiune

Potrivit celui mai recent raport Counterpoint Research, creșterea livrărilor de telefoane realme cu tehnologie 5G a crescut și a depășit toți ceilalți concurenți, cu o creștere majoră de 165% față de anul trecut în Q4 2021. Creșterea rapidă a fost alimentată de expansiunea brandului în țări din vestul Europei precum Italia, Spania, Franța, Marea Britanie și Elveția. Modelele cele mai vândute au fost realme 8 5G și realme GT.

Fiind producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din Europa în 2021, realme și-a menținut impulsul lansând gama premium GT 2 la MWC 2022 și seria mid-range 9 PRO în februarie 2022. Nu este deloc surprinzător faptul ca noul realme GT NEO 3 va ajunge și în Europa foarte curând.


Poate te intereseaza si