București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță campania “Te echipăm gratuit, în care este oferită o carcasă Aqirys Arcturus ARGB cadou la achiziția unui combo format din procesor + placă de bază + placă video. Campania este disponibilă în limita stocului disponibil în perioada 4 aprilie – 24 aprilie.

Periodic, PC Garage oferă clienților săi cadouri substanțiale atunci când aceștia doresc să-și construiască singuri un calculator. Procesul complex prin care sunt alese componentele nu este deloc ușor. Găsirea unui echilibru perfect între preț și performanță a fost tot timpul o provocare indiferent de suma alocată. PC Garage oferă astfel un cadou în cadrul campaniei “Te echipăm gratuit” celor care se decid să construiască singuri un calculator, oferind astfel o carcasă Aqirys Arcturus ARGB.

Chiar dacă la prima vedere o carcasă nu pare importantă, aceasta reprezintă structura de rezistență a întregului sistem, dar și sursa de racire a tuturor componentelor. O carcasă de calitate precum cea oferită de PC Garage va pune în valoarea build-ul printr-un design atractiv și sistemul de iluminare RGB al ventilatoarelor incluse. În plus, oferă și spațiu pentru un airflow bun, răcind componentele într-un mod cât se poate de eficient și silențios.

Carcasa AQIRYS ARCTURUS este ideală pentru cei care vor un sistem practic și arătos în acelși timp. Dispune de un panou lateral transparent din sticlă securizată, patru ventilatoare de 120mm cu iluminare RGB și cameră specială pentru instalarea sursei. De asemenea, este pregătite pentru water cooling și suportă coolere CPU cu o înălțime maximă de 160mm și placă video cu o lungime maximă de 390mm.

Un exemplu pentru acest combo poate fi procesorul AMD Ryzen 5 5500 + placă de bază ASUS Prime B550M-K + placă video Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER sau o variantă cu procesor Intel Alder Lake Core i5 12400 + placă de bază ASUS Prime Z690M Plus D4 + placă video MSI Radeon RX 6600 MECH 2X

Pentru a participa la campanie, clienții PC Garage trebuie să achiziționeze orice procesor cu orice placă de bază compatibilă și orice placă video din categoriile respective. Campania se aplică exclusiv comenzilor cu o valoarea cumulată a celot trei produse de minim 1800 lei.

Accesând link-ul campaniei puteți găsi toate informațiile necesare.


Poate te intereseaza si