MSI, lider mondial în hardware pentru jocuri și soluții inovatoare de business, anunță astăzi noi laptop-uri pentru afaceri și productivitate din seriile Summit, Prestige și Modern cu procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație.

Certificarea platformei Intel® Evo™ a fost acordată seriilor Summit și Prestige pentru designul ușor, răspunsul rapid și autonomia crescută a bateriei. Grafica NVIDIA alimentează seriile Summit și Prestige pentru a ajuta utilizatorii să-și exprime pasiunile și pentru a-și atinge obiectivele. Modelele Summit Flip au, de asemenea, un design 2-in-1 360° care utilizează capacitatea ecranului tactil de a fi folosit și în modul tabletă, iar pentru seria Modern, cunoscutul ilustrator francez Lorraine Sorlet a colaborat la patru design-uri vizuale, revitalizând seria cu un aspect mai „modern”.

Derek Chen, MSI Notebook Worldwide Sales & Marketing Director, a declarat că „rădăcinile MSI se află în laptopurile de înaltă performanță, iar laptopurile din seria Business sunt construite pentru a completa orice spațiu de lucru. Misiunea noastră de bază nu s-a schimbat niciodată; fiind construită pentru a fi coloana vertebrală care maximizează productivitatea utilizatorilor noștri.”

Seria Summit

Modelele din seria Summit au fost laptopurile de top ale MSI pentru business și productivitate încă de la debutul din 2019. Pe lângă actualele Summit E13 Flip Evo și Summit E16 Flip, noul Summit E14 Flip Evo se alătură portofoliului din acest an pentru a oferi mai multe opțiuni potrivite pentru diferite nevoi ale utilizatorilor. Summit E16 Flip este echipat cu grafică NVIDIA® GeForce RTX™ pentru a oferi performanțe sporite. Display-ul este protejat de Tobii Aware, blocând automat laptopul dacă utilizatorul nu se află în apropiere sau estompând ecranul și protejând astfel conținutul de privirile indiscrete. „Suntem încântați să colaborăm cu MSI și să oferim utilizatorilor Tobii Aware, un software bazat pe calculul atenției”, a declarat Ulrica Wikström, VP PC la Tobii. „Utilizatorii și companiile doresc computere care să acționeze în mod proactiv pentru a păstra informațiile în siguranță, ajutând la bunăstarea și productivitatea acestora. Aceasta este exact ceea ce oferă Tobii Aware atunci când este asociat cu noua linie de laptop-uri MSI.”

Fiți în siguranță cu sistemele de securitate implementate pe noile dispozitive, cum ar fi blocarea camerei web și a porturilor, suport TPM integrat, amprentă digitală sau webcam IR și notificare de stare a camerei web. Cu toate acestea, a fi în siguranță nu înseamnă că laptopul Summit nu poate fi pierdut sau rătăcit. Cu ajutorul tehnologiei de căutare Tile, veți ști în orice moment unde se află laptopul dvs. „Seria MSI Summit este creată pentru productivitate, dar este imposibil să fii productiv dacă petreci timp inutil căutând un laptop pierdut sau rătăcit”, a declarat CJ Prober, CEO la Tile. „Colaborarea noastră cu MSI și Intel face ușoară deblocarea funcției de căutare oferită de Tile prin aplicația Tile Windows preinstalată, asigurându-se că utilizatorii pot rămâne concentrați și productivi.” În plus, tehnologia AI permite modelelor Summit să ajusteze automat resursele sistemului în funcție de scenariu. Cu o multitudine de funcții noi, seria Summit vă va ajuta să reușiți tot ce v-ați propus.

Noua serie Summit oferă o securitate superioară, performanțe impresionante și un design de produs atent conceput. „Este aici pentru a vă completa locul de muncă și pentru a vă maximiza productivitatea.” a declarat Steven Yang, MSI Notebook Division, Regional Sales Manager.

Seria Prestige

Designul laptopurilor din seria Prestige este axat pe eleganță. Atât Prestige 15, cât și Prestige 14 se laudă cu un șasiu subțire și ușor, ideal pentru portabilitate, și cu specificații termice îmbunătățite.

Puteți alege între o platformă grafică NVIDIA® GeForce RTX™ sau Intel® Evo™ în funcție de preferințele de performanță. Tehnologia True Pixel dă viață imaginilor cu o precizie uimitoare a culorilor. Autonomia sporită a bateriei și încărcarea rapidă asigură productivitate mai îndelungată și o încărcare ușoară. Un amestec armonios de caracteristici conferă seriei Prestige un nume prestigios.

Seria Modern

Seria Modern este favorita de zi cu zi pentru creatorii de tendințe. Acesta este motivul pentru care MSI a colaborat cu ilustratoarea franceză Lorraine Sorlet pentru a spune prin intermediul imaginilor patru povești inspirate din dragoste, muncă și călătorii. Trendy, dar sofisticat, descrie noul facelift pe care îl primește seria Modern; un șasiu cu design nou definește aspectul „modern”. Cu opțiuni de culoare Classic Blask sau Urban Silver, puteți alege exact stilul care se potrivește în viața de zi cu zi. Cu toate aceste specificații legate de forma și aspectul său, seria Modern își câștigă locul bine-meritat în gama Business & Productivity cu o mulțime de funcții productive: rama subțire oferă un raport sporit de ecran, deschiderea la 180° oferă o partajare ușoară, touchpad-ul mărit oferă o utilizare mai ușoară, iar tastatura cu dimensiune completă oferă o experiență de utilizare plăcută și productivă. „Seria Modern este cu adevărat un accesoriu frumos, pe care îl poți purta oriunde ai merge”, a spus Anne Lee, MSI Notebook Division, Senior Product Marketing

Productivitatea începe aici

Cu caracteristici variate și design atractiv, există un laptop pentru business și productivitate potrivit pentru toată lumea. Fie că este vorba de modelul Summit de ultimă generație, cu moduri convenabile de utilizare la 360°, modelele Prestige cu afișaje uimitoare sau Modern cu design elegant și robust, productivitatea începe de aici.


Poate te intereseaza si