Organică, vegană, fără lactate sau alți alergeni comuni, ciocolata PLAYin CHOC are doar trei ingrediente de bază: cacao din Peru, nucă de cocos din Indonezia și vanilie din Madagascar. PLAYin CHOC a cucerit deja copiii mici și mari din multe țări cu gustul său cremos, aromat, dar și prin faptul că fiecare pachețel de ciocolată vine alături de o jucărie de construcție și de o lecție despre mediul înconjurător. Ciocolata PLAYin CHOC este adusă începând din această toamnă copiilor din România pe CaptainCocoa.ro.

PLAYin CHOC a fost creată de un cuplu de părinți din Marea Britanie, special pentru cei mici, din dorința de a oferi propriilor copii un produs sănătos și delicios, care să nu conțină zahăr rafinat și care în același timp să poată fi și educațional. Delicioasa ciocolată PLAYinCHOC vine la pachet cu o jucărie sau un joc de construcție și lecții despre mediul înconjurător, oferind astfel o experiență jucăușă și educativă.

Mai mult, datorită ingredientelor simple și curate, PLAYin CHOC este un produs preferat de părinții care doresc să mențină un stil de viață sănătos pentru cei mici, fără a-i priva de bucuria pe care le-o aduce ciocolata. Astfel, ciocolata PLAYin CHOC este realizată din cele mai fine boabe de cacao din Peru, cultivate în microferme, iar aroma deosebită vine din păstăile de vanilie organice din  Madagascar și untul de cocos din Indonezia. Cu un conținut de zahăr mai redus cu 30% decât branduri similare, produsele sunt create și ambalate într-un mediu controlat, astfel că nu conțin urme de gluten, soia, nuci, lactate sau susan.

În plus, fiecare cutie conține o jucărie ecologică de colecționat și asamblat, în formă de animale sălbatice, un card cu informații educative despre animalele din colecții, scris de Muzeul de Istorie Naturală din Londra și realizat din carton și hârtie 100% reciclate și reciclabile, alături de două cuburi de ciocolată organică, vegană, de cate 10 grame fiecare, învelite în folie compostabilă. Copiii pot folosi, de asemenea, cadrele din puzzle-ul animalelor ca șabloane pentru colorat și joc creativ și pot inclusiv păstra cutia pentru mai multe jocuri sau pentru suveniruri.

Misiunea lui Captain Cocoa: bucurie, sănătate și o planetă vie și prosperă

Captain Cocoa este un personaj care iubește copiii, ciocolata de calitate, dar și planeta. Astfel, misiunea sa este să prezinte copiilor ciocolată pe care aceștia o vor adora, însoțită de invitații la joacă și învățare. Captain Cocoa propune copiilor și părinților un mix irezistibil: bucuria gustului de ciocolată curată și jucării simpatice care să amplifice experiența,.

Astfel, PLAYin CHOC este primul brand de ciocolată pe care Captain Cocoa îl prezintă copiilor români, fiind un produs ce promovează sustenabilitatea și protejarea mediului, prin dulce și joc.

Povestea ciocolatei PLAYin CHOC este una simplă, la fel ca și produsul, iar acest lucru ne-a convins că este perfectă pentru orice copil. Ideea de a combina o gustare dulce cu o jucărie, dar și cu o lecție despre mediu – transmisă nu doar prin conținutul pachetului, ci și prin povestea în sine a ciocolatei – este unică și credem că în scurt timp mesajul transmis prin intermediul acestui produs special va ajunge la tot mai mulți copii. Este exact tipul de experiență pe care Captain Cocoa dorește să o aducă celor mici, a spus Aura Nicolae, Fondator The Chocolate Makers și creatoarea brandului pentru copii Captain Cocoa.

Abonament la ciocolată

Ciocolata PLAYin CHOC, comercializată în România pe CaptainCocoa.ro, vine în pachete de 3, 6, 10, 18 bucăți sau chiar la abonament. Fiecare cutie conține o jucărie ecologică de colecționat și asamblat, în formă de animale sălbatice – inclusiv animale pe cale de dispariție sau dinozauri.

Ciocolata PLAYin CHOC a câștigat numeroase premii de-a lungul timpului, de la lansarea sa în Marea Britanie inclusiv Premiul Mondial pentru Inovație Alimentară  pentru cel mai bun produs organic nou (2019) și Premiul Masters Food pentru cel mai bun produs organic (2020).

Începând cu 1 octombrie, atât pachetele jucăușe PLAYin CHOC, cât și Cutiile JUSTCHOC, potrivite și pentru adulți, dimensionate în tablete de 10 grame, ambalate individual, din ingrediente 100% organice, pot fi comandate de pe www.captaincocoa.ro.

CaptainCocoa.ro este un brand creat de The Chocolate Makers, compania care administrează în România și brandul de ciocolată belgiană premium Chocolissimo.

 


Poate te intereseaza si