După cum bine știți, marea lansare a lui iPhone 6 va avea loc, marți, 9 septembrie în America. Cu toate că au mai rămas doar 2 zile până la mult așteptatul eveniment, deja au apărut câteva informații privind prețul, specificațiile și variantele de culori.
Băieții de la China Telecom vor să fie cu un pas înaintea tuturor și le oferă fanilor Apple posibilitatea de a precomanda iPhone-ul.
Fotografiile postate de ei sunt în ton cu zvonurile apărute până acum despre iPhone 6, astfel încât este prezentat un telefon cu marginile curbate, cu butoanele redesenate și cu un ecran mai mare. Smartphone-ul pare să fie disponibil pe negru, auriu și argintiu, la fel ca iPhone 5s.lansare iphone 6
Avem de ales în continuare între modelul cu ecran de 4,7 inch și 5,5 inch. Se pare că iPhone-ul 6 ar veni cu un Touch ID mult mai bun decât s-a preconizat, cu o cameră frontală de 3 MP, cu un ecran mai bun, cu 416 pixeli pe inch, și cu procesorul A8.
Spre deosebire de modelele trecute, iPhone 6 va avea un ecran mult mai rezistent la zgârieturi, safirul acoperind noul display.
Prețul unui iPhone 6 va fi de 700€, adică prețul de lansare a lui iPhone 5S.Deși vestea este bună, există și un dar.Olanda nu a făcut niciodată parte din primul val de lansări al unui terminal iPhone și e greu de crezut că Apple o va include anul acesta în ciuda confirmării oferite.
Lansarea noului iPhone va fi transmisă live pe pagina oficială Apple.

Poate te intereseaza si