Chiar dacă toamna a debutat cu vreme ploioasă și friguroasă, cu griji și incertitudine cauzate de contextul pandemic, gândurile pozitive și optimismul nu trebuie să ne părăsească. Astfel, în loc de melancolie și pregătire pentru sezonul rece, Floria.ro, cea mai mare florărie online, propune o toamnă plină de pasiune și de culoare: buchete de flori în culori vibrante, cu accente exotice și combinații surprinzătoare cu elemente neobișnuite cum ar fi celosia sau ardeii iuți.

Contextul epidemiologic actual a făcut ca debutul toamnei din acest an să fie caracterizat de incertitudine, stres, griji. Uneori, toate aceste lucruri devin greu de gestionat şi au o influenţă negativă asupra stării noastre de spirit. Propunerea Floria.ro pentru această toamnă este o colecție care să transmită, în primul rând, un mesaj optimist.

Designerii florăriei online au mers pe o cromatică în acord cu mesajul transmis: nuanțe vibrante de roșu grenadine, culoarea vedetă a sezonului, orange și galben.

Fiecare anotimp are caracteristicile sale. Și, de vreme ce toamna este recunoscută pentru sentimentul de melancolie, am decis ca, de această dată, trebuie să ieșim din tipare. Nu vrem să aducem tristețe, ci pasiune. Așadar, am adunat cele mai vibrante nuanțe de roșu grenadine, culoarea vedetă a sezonului, portocaliu și galben. Am ales flori binecunoscute, precum trandafirii, gerbera sau garoafele și le-am combinat surprinzator, cu flori precum celosia sau elemente decorative cum sunt ardeii iuti. În final a rezultat o colectie plină de pasiune, a declarat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Culorile florilor îți influențează starea emoțională

Un studiu realizat de Universitatea din New York*, având ca participanți 147 femei de toate vârstele, care au fost expuse unor imagini cu flori, a relevat că florile rămân modul perfect de a începe ziua cu gânduri pozitive, având totodată un efect imediat și pe termen lung asupra modului în care ne simțim.

Florile ne fac așadar mai fericiți, iar stările de anxietate, agitație, oboseală, sunt mult diminuate dacă avem flori proaspete în vază. Florile nu ar trebui să lipsească nici de la birou, pentru că în prezenţa florilor devenim mai optimiști, mai productivi și mai creativi. Totodată, culorile florilor au un impact puternic asupra psihicului uman, influențându-ne starea emoțională.

Propunerea Floria.ro pentru acest sezon sunt aranjamentele florale în cromatică caldă. Roșu și portocaliu sunt culori asociate cu focul, cu căldura și cu lumina soarelui, care atrag atenția privitorului și par să avanseze, dându-i senzația de apropiere. Iar galbenul este o culoare specială, care poate schimba taberele cu o oarecare ușurință. Astfel, în compania unor flori roșii sau portocalii, o floare galbena va imprumuta din intensitatea lor, transmițând un mesaj optimist, fiind asociată cu asociata cu vitalitatea, creativitatea si entuziasmul.

Mai multe detalii despre noua colecție, care conține 20 de buchete, sunt disponibile aici: https://floria.ro/colectia-de-toamna/

Despre Floria.ro

Floria.ro a aniversat în luna iulie 11 ani de online. În cei 11 ani de activitate, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de români, asigurând un serviciu de livrare rapid, în 2 ore de la confirmarea comenzii, în toată țara.

Din mai 2015, Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente, iar în luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale în România.

Floria.ro a primit de șase ori titlul de Floraria Online a Anului, în cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de două ori titlul ”Cea mai bună florarie online și cel mai bun magazin online din România.

Floria.ro livrează gratuit în peste 100 de orașe din țară, în două ore de la confirmarea comenzii.

Întreaga rețea, precum și informații despre cum poți deveni partener Floria.ro aici.


Poate te intereseaza si