Oblyo Digital Agency își extinde rețeaua de parteneriate și preia în regim de vânzare de publicitate platforma cautimasina.ro.

Ce înseamnă platforma cautimasina.ro?

Cautimasina.ro este o platformă revoluționară care intregrează toate anunțurile de vânzări auto din peste 160 de site-uri de profil și prin completarea unor criterii relevante de către utilizatori, aceasta returnează rezultatele cu anunțurile găsite și care se potrivesc căutării specifice, în aceeași pagină.

Creată din dorința de a ajuta într-un mod eficient viitorii șoferi să achiziționeze mașina potrivită, cautimasina.ro scurtează și eficientizează destul de mult procesul de a găsi autoturismul dorit.

Obiectivul principal al platformei este acela de a face posibilă întâlnirea dintre cererea șoferilor și oferta de autoturisme, fie ele noi sau second hand, cât mai eficient posibil.

Cum funcționează cautimasina.ro?

Cu o interfață foarte ușor de folosit, cautimasina.ro înglobează anunțurile de vânzări auto din peste 160 de profil și le updatează în mod constant.

Căutarea modelelor sau a mărcilor preferate se realizează prin completarea unor criterii simple ca: brand, model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei, al combustibilului sau al caroseriei.

Pentru șoferii care încă nu știu ce model își doresc, platforma le vine în ajutor printr-o secțiune separată de căutare asistată. Prin câteva clickuri aceștia pot completa ce tip de mașină le-ar plăcea (suv, sedan, cabrio, coupe, o mașină de oraș sau un pick-up), pot alege tipul de combustibil și tipul de transmisie, anul fabricației și un buget și cautimasina.ro le va returna cele mai bune rezultate.

De asemenea, în site există o categorie specială de ”Oferte” în care sunt expuse în mod constant anunțurile auto care au cele mai bune prețuri din piață sau diverse reduceri.

Tot în cadrul platformei, utilizatorii au posibilitatea să evalueze dacă prețul unui model care le-a atras atenția se încadrează în media pieței, sau dimpotrivă este mai mare sau mai scăzut.

Ce beneficii reale aduce cautimasina.ro șoferilor?

Ce este diferit la această platformă față de altele similare este faptul că dincolo de descrierea tehnică a mașinii, are integrați niște algoritmi speciali. Prin intermediul acestora, utilizatorii pot să verifice istoricul mașinii, să analizeze prețul, deprecierea și kilometrajul, să descopere mașini similare și să afle detalii despre ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate sau cost de întreținere.

Așadar, cautimasina.ro este mai mult decât un alt site cu anunțuri de vânzări auto. Prin funcționalitățile puse la dispoziție, cautimasina.ro oferă utilziatorilor posibilitatea de a analiza mașina înainte de a o vedea în realitate.

Ce beneficii comerciale aduce cautimasina.ro pentru clientii care doresc publicitate pe platformă?

Cu un trafic generos pe site și o pagină de facebook cu peste 22k followers, cautimasina.ro a reușit deja să creeze o comunitate pentru cei interesați de domeniul auto. Pe platformă utilizatorii găsesc nu numai anunțuri cu vânzări auto, ci pot să acceseze și o secțiune de blog unde găsesc numeroase articole despre domeniu, modele de mașini sau diverse sfaturi. Iar aceștia revin constant atât pe site cât și pe pagina de facebook pentru a citi ultimele articole și interacționează în mod constant cu materialele postate prin like-uri și comentarii.

Astfel, partenerii comerciali care vor opta pentru publicitate pe platformă vor beneficia în primul rând de o promovare pe un public targetat, atent și interesat de domeniu.

Din punct de vedere tehnic, în site pot fi setate bannere online ale partenerilor cu trimitere de link către site-urile acestora, dar și articole de tip advertorial.

Pentru oferte personalizate, vă invităm să ne trimiteți un email cu o cerere de ofertă la office@oblyo.ro.


Poate te intereseaza si