Pe lângă noul său flagship, Ascend Mate 7, Huawei a prezentat la IFA  şi un nou telefon mid-range, cu display mare. Este vorba despre Ascend G7, un nou telefon 4G care promite performanţă ridicată şi un preţ accesibil celor care nu îşi permit să investească într-un dispozitiv high-end.
 Acesta vine la pachet şi cu un GPU Adreno 306, cât şi cu 2 GB de memorie RAM. Display-ul de 5,5″ oferă o rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), însă densitatea pixelilor poate fi puţin cam scăzută pentru această dimensiune. Vorbim totuşi despre un dispozitiv mid-range, aşa că trebuie făcute compromisuri la anumite capitole.
huawei-ascend-g7-640
Continuând calea deschisa de Ascend G7, noul G7 oferă conectivitate 4G .La capitolul spaţiu de stocare, telefonul vine într-o singură variantă, cu 16 GB de memorie internă. Huawei a implementat însă acelasi sistem dual-Sim, cu slot-uri micro-SIM şi nano-SIM, cel din urmă putând fi folosit pentru a introduce un card microSD.
Şi sistemul foto/video a fost împrumutat de la fratele său mai mare, Mate 7. Acelaşi senzor Sony IMX214 de 13 megapixeli se regăseşte pe partea din spate a telefonului, în timp ce un senzor de 5 megapixeli cu lentilă supra-angulară se găseşte pe partea din faţă. Bateria de 3000 mAh ar trebui să asigure o durată de viaţă decentă la o singură încărcare.. Această mişcare este o îmbunătăţire faţă de generaţia precedentă a seriei Huawei Ascend G, care folosea versiunea Lite a interfeţei Emotion.
 huawei-asceng-g7-front-thumb
Ascend G7 va debuta în cursul lunii septembrie în Germania, Italia, Spania, Danemarca, Ungaria, Olanda, Turcia, Polonia, Norvegia, Mexic şi Africa de Sud, urmând ca în viitor să se lanseze şi în alte regiuni. Preţul recomandat de Huawei este de 299 euro fără contract.

Poate te intereseaza si