Sloturile video sunt printre preferatele românilor atunci când vine vorba de o distracție „din mers”. În așteptarea metroului, la coadă la bancă sau în orice alt „moment mort”, scoatem telefonul mobil, ne jucăm, iar timpul trece mai repede.

Găsim sloturi online pe site-urile de gaming sau pe platformele caselor de pariuri. Diferența este că, accesând un cazino online, putem să și câștigăm bani în timp ce ne distrăm. Oferta pe mobil este uneori mai bogată decât cea de pe PC. Și mai este un avantaj: există promoții speciale pentru care joacă de pe telefon sau tabletă, cum ar fi acordarea unui număr de rotiri gratuite.

Se găsesc sloturi pe gustul oricui: clasice, Vegas, acțiune, animale, fantezie, film tv & muzică ș.a.m.d. Un site de pariuri are și peste 300 de jocuri în ofertă, iar miza minimă pentru o rotire este și 0,05 lei. În acest moment, cele mai populare sloturi din România pe platformele mobile ar fi următoarele:

Starburst (producător NetEnt)

E un slot cu diamante de diverse forme și culori și cu șeptari. Sunt 10 linii care favorizează combinații speciale cu șansele mai mari de a câștiga, precum ”Super Combo”, ”Big Win” sau ”Starburst”. Simbolurile Wild din jocul produs de NetEnt nu doar că înlocuiesc alte simboluri, dar aduc rotiri gratuite, ceea ce este tot în avantajul jucătorului. Miza minimă este 50 de bani și poți primi până la 5.000 de fise la o singură rotire.

Gonzo’s Quest (NetEnt)

Este inspirat din poveste conquistadorului spaniol Gonzalo Pizzaro, pornit în căutarea orașului pierdut Eldorado, despre care se spunea că este plin de aur. O rotire nu se termină după o combinație câștigătoare, pentru că locurile libere sunt completate cu alte simboluri în urma „avalanșei” de pe rola superioară. Se ajunge la un multiplicator de până la 5x. Miza minimă per rotire este de 1 leu.

Twin Spin (NetEnt)

Al treilea loc din top este tot de la NetEnt. E un joc cu șeptari, diamante și litere. Câștigul cel mai mare este generat de o linie de 5 diamante: de 1.000 de ori miza rotirii. Funcția „Twin Reel” poate umple chiar și jumătate de ecran cu simboluri „Wild”, ceea ce înseamnă câștig mare. „Neajunsul” este că nu se poate seta miza per rotire la mai puțin de 1.25 lei, deci bugetul se duce destul de rapid dacă nu vine repede o rundă norocoasă.

Sizzling Hot Deluxe (Novomatic)

Green Tube, ramura Novomatic care produce sloturile online, a lansat unul dintre cele mai populare „păcănele”, cu fructe și șeptari. Grafica și efectele audio amintesc de sloturile clasice. Sunt 5 role și 5 linii de câștig pe care pot forma combinații câștigătoare. Pentru a face acest lucru, este suficient să apară trei simboluri identice pe role adiacente. Norocoasa cifră 7 plătește cel mai mult: de 1.000 miza. Miza minimă per rotire este doar 5 bani.

Book Of Ra (Novomatic)

Are o temă inspirată din Egiptul Antic, iar grafica și sunetele teleportează jucătorul într-o lume plină de mister, dându-i senzația că oricând poate descoperi o comoară. Cele 10 linii de plată sunt desfășurate pe 5 role și 3 rânduri, pe care se pot forma multe combinații câștigătoare. Cel mai mare câștig posibil în jocul de bază este de 500 de ori miza rotirii (miza minimă pentru o rundă este 10 bani).

Dacă nu ați încercat până acum sloturile video, vă recomandăm să încercați și această formă de divertisment. Înainte de a juca pe bani, e bine să optați pentru varianta demo, astfel încât să înțelegeți care sunt regulile fiecărui joc.


Poate te intereseaza si