Noul Motorola Moto X(X+1) a fost anunțat de companie. Dotările sunt așa cum ne așteptam: de top.

Motorola Moto X este noul flagship al producătorului. Nu se va numi Moto X+1, dar cu siguranță dotările au făcut pasul în 2014. Vorbim despre un smartphone care, deblocat, va costa 500 de dolari, pornind de la 16Gb de stocare + 50 de dolari pentru versiune de 32GB. Telefonul va fi lansat în a doua jumătate a lunii septembrie.

DSC_7191-2040_verge_super_wide

Noul Motorola Moto X are un ecran de 5,2 inci full HD, cu tehnologie AMOLED, folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 801 cu patru nuclee tactate la 2,5GHz, 2GB de memorie RAM și are un spațiu de stocare de 16 sau 32GB, după cum am spus mai sus. Nu, nu are slot de card microSD.

Camera foto este de 13 megapixeli, dar poate înregistra 4K, blițul este integrat în inelul din jurul camerei, după cum se vede în imaginea de mai jos, iar camera frontală este de 2 MP. Bateria este de 2.300 mAh, cam mică după actualele nevoi și va fi interesant de văzut dacă Motorola reușește să replice rezultatele de anul trecut și să livreze autonomie decentă. Sistemul de operare va fi Android 4.4.4 KitKat.

DSC_7223-2040.0.0

Motorola a mai introdus, în aplicația camerei foto, funcționalități precum realizarea pozelor la mai multe expuneri și apoi o alege pe cea mai bună. De asemenea, declanșează mai repede și schimbarea între foto și video se realizează foarte repede.

În ceea ce privește alte particularități software, este vorba de Android almost stock, adică este puțin modificat pentru a permite controlul vocal, spre exemplu. Cu aceeași frază OK Google poți face telefonul „atent“ și să-i dai comenzi. După cum apare Moto X acum, Motorola a reușit să recreeze experiența de anul trecut și să livreze un telefon util, nu doar „umflat“ cu dotări.

Va fi disponibil în mai multe nuanțe de culoare.

moto-x-paleta-culori-630x346


Poate te intereseaza si