Floria.ro

Crăciunul de anul acesta este unul diferit din multe puncte de vedere, dar un lucru a rămas constant: bucuria de a petrece timp cu cei dragi. Și cum studiile arată că florile îmbunătățesc starea de spirit, Floria.ro a lansat o colecție de aranjamente, decorațiuni și cadouri adaptate contextului, care aduc spiritul și magia Crăciunului mai aproape. Alături de aceasta, cea mai mare florărie online propune câteva idei pentru sărbători care ne vor aduce mai aproape de cei dragi, indiferent de distanță.  

Propunerea Floria.ro pentru sărbătorile din anul pandemiei este de încurajare a unui Crăciun autentic, fără risipă, cu decorațiuni cât mai naturale și mai simple. Astfel, în cele peste 60 de produse ale colecției se regăsesc brazi miniaturali, coronițe de Crăciun, buchete și aranjamente în care domină florile de lotus, bumbacul, felii de portocală sau lămâi uscate, scorțișoară sau anason și, mai ales, pe cât posibil a fost limitată folosirea plasticului.

Designerii noștri au ales și de această dată elementele naturale, o tendință spre care ne-am îndreptat de altfel în ultimul an. Înțelegem foarte bine importanța resurselor, mai ales în acest context, și încurajăm limitarea consumului. Dincolo de elementele naturale specifice colecției, pentru decorațiuni am încercat să evităm plasticul și am optat pentru variante din lemn sau material ceramic, a explicat Marina Popescu, director general Floria.ro.

În topul preferințelor românilor pentru florile și aranjamentele de Crăciun și Anul Nou rămân amarilis, bumbac, brunia, hypericum, dar și nelipsiții trandafiri. La capitolul plante se remarca poinsettia, denumita popular și Craciuniță, inclusă în aranjamentele de sezon sau achiziționată separat, în ghiveci. Piesele de decor must-have sunt, pe lângă bradul tradițional, coronița de Crăciun de la intrare, dar și aranjamentele de masă ori ghirlandele cu crengi de brad.

Toate activitățile tipice, petrecerile și decorurile grandioase specifice perioadei au fost anulate. Floria.ro s-a adaptat noii realități și am lansat o colecție orientată către siguranța clienților noștri. Astfel, am pregătit, pe lângă buchete, aranjamente și decorațiuni, cadouri ce pot fi livrate în întreaga țară prin rețeaua proprie de curieri în două ore de la confirmarea comenzii. Este felul nostru de a contribui cu tot ce putem la sărbători în siguranță. De altfel, și clienții încearcă, pe cât posibil să limiteze expunerea din magazine, mai aglomerate acum, comandând online atât pentru ei, cât și pentru cei dragi, în special pentru părinți, alături de care mulți nu pot fi în această perioadă, a mai precizat Marina Popescu.

Astfel, comenzile pentru cadouri de Crăciun depășesc de multe ori granițele, venind din țările cu comunități mari de români: Italia, Spania, Marea Britanie, Olanda, Elveția, dar și Japonia.

Aranjamentele și decorațiunile din colecția de Crăciun au prețuri ce pornesc de la 155 de lei și sunt disponibile aici: https://floria.ro/aranjamente-de-craciun/

Despre Floria.ro

Floria.ro a aniversat în luna iulie 10 ani de online. În cei 10 ani de activitate, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de români, asigurând un serviciu de livrare rapid, în 2 ore de la confirmarea comenzii, în toată țara.

Din mai 2015 Grupul Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente, iar în luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale în România.

Floria.ro a primit de șase ori titlul de Floraria Online a Anului, în cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de două ori titlul ”Cea mai bună florarie online și cel mai bun magazin online din România”.

Floria.ro livrează gratuit în peste 100 de orașe din țară, în două ore de la confirmarea comenzii. Întreaga rețea, precum și informații despre cum poți deveni partener Floria.ro aici.

 

 

 

 


Poate te intereseaza si