Black Friday la flori Floria.ro

Black Friday la flori pe Floria.ro, cea mai mare florărie online din România, participă la campania de Black Friday cu o reducere specială de 50% la buchetele de lalele multicolore. Astfel, până pe 15 noiembrie, buchetele de lalele multicolore au pret special. Acestea pot fi comandate și livrate gratuit în peste 100 de orașe din toată țara, în două ore de la confirmarea comenzii. 

Black Friday la flori: lalele multicolore colorează casa cu 50% reducere

Lalelele sunt printre cele mai dorite flori cumpărate pentru acasă. Astfel, Floria.ro își propune să încurajeze tendința în creștere de a comanda flori pentru propria locuință. În ultimele luni, tot mai mulți dintre cei care lucrează sau petrec mult mai mult timp acasă comandă flori pentru înfrumusețarea propriei case.  

Credem că anul acesta dificil are nevoie de o doză de culoare și optimism. Am decis așadar să promovăm o altfel de campanie de reduceri de Black Friday la flori. În aceeași idee, am ales și lalelele, flori de primăvară. Acestea transmit prin cromatica lor variată veselie și voie bună, optimism. Avem nevoie poate mai  mult decât oricând de culoare și natură în apropiere, a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Floria.ro a anunțat de altfel că va continua să contribuie la starea de wellbeing de acasă a românilor păstrând o reducere de 40% pentru toate buchetele de lalele cu livrare națională, până la finalul lunii. 

Despre Floria.ro

Floria.ro a aniversat anul aceasta 10 ani de online. În cei 10 ani de activitate, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de români. Floria.ro asigură un serviciu de livrare rapid, în 2 ore de la confirmarea comenzii, în toată țara.

Din mai 2015 Grupul Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente. În luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale în România.

Floria.ro a primit de șase ori titlul de Floraria Online a Anului, în cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de două ori titlul ”Cea mai bună florarie online și cel mai bun magazin online din România”.

Poate te intereseaza si