Black Firday la mobilă pe Workspace Studio
Black Firday la mobilă pe Workspace Studio

Workspace Studio, companie specializată în soluții de amenajare orientate către ergonomie și partener unic acreditat al Herman Miller în România, demarează reduceri de Black Friday la mobilă.

Reducerile desfășurate sunt de până la 50% la piesele de mobilier din magazinul online lansat recent și din showroom-ul din Sky Tower.

Black Friday la mobilă

Campania de Black Friday desfășurată de Workspace Studio include scaunele emblematice de la Herman Miller și va fi activă timp de 24 ore, pe 13 noiembrie. În contextul celor mai recente decizii ale autorităților privind restricțiile sociale, angajații care lucrează acasă și părinții ai căror copii fac școală online pot regăsi pe webshop-ul Workspace Studio soluții pentru amenajarea unui spațiu ergonomic de lucru, astfel încât sănătatea și productivitatea să nu le fie afectate.

Este primul Black Friday la care participăm, magazinul online fiind lansat luna trecută. Am decis să acordăm reduceri fără precedent, până la 50%, la scaunele Herman Miller, cele mai bine vândute piese de mobilier ergonomic din portofoliul nostru. Este evident că munca și școala de acasă vor continua, iar Black Friday devine un eveniment interesant pentru vânzările de mobilier ergonomicHorațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Magazin online cu mobilă ergonomică

Investiția în extinderea către zona B2C a fost de 100.000 de euro, direcționată către platforma online și stocurile inițiale de scaune Herman Miller dedicate acestui segment de public. Aceasta continuă direcția de dezvoltare a portofoliului de produse care se adresează segmentului rezidențial abordată de Workspace Studio în prima jumătate a acestui an, odată cu introducerea a peste 200 de produse de mobilier Hay.

Munca de acasă va rămâne predominantă pentru o bună parte din angajați, iar pe termen lung aceștia au nevoie de stații de lucru ergonomice în locuință pentru a rămâne productivi. Estimăm că în 3 ani segmentul B2C va ajunge să genereze o cifră de afaceri de circa 1 milion de euro anual și să reprezinte o pondere semnificativă în totalul operațiunilor Workspace Studio, precizează Horațiu Didea.


Poate te intereseaza si