XPG anunță lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG GAMMIX D20.

Având un design elegant, de culoare neagră, și frecvențe de operare de până la 4133MHz, GAMMIX D20 va ajuta utilizatorii să își upgradeze experiența de joc cu stil.

GAMMIX D20 are un radiator impresionant, negru sau gri, pe care gamerii și pasionații de PC îl vor găsi plăcut. Suprafața sa metalică anodizată și designul elegant evocă o calitate asemănătoare armurii care sugerează putere și invincibilitate. Utilizatorii care caută o alternativă la modulele RGB mai strălucitoare vor aprecia GAMMIX D20. Nu numai că are aspectul unui DDR4 serios, dar are și performanțele necesare pentru orice joc, funcționând la frecvențe de până la 4133MHz. Utilizatorii pot alege și modele care funcționează la 3200MHz și 3600MHz.

Pentru a asigura un nivel ridicat de compatibilitate între platforme, GAMMIX D20 a fost supus unor teste cuprinzătoare de verificare alături de o gamă largă de plăci de bază de la diferite mărci și testate pentru a funcționa cu cele mai noi platforme AMD și Intel®. Memoriile GAMMIX D20 au compatibilitate completă Intel® XMP 2.0 pentru a beneficia de overclocking fără efort atunci când sunt instalate pe PC-uri care acceptă și XMP 2.0.

Pentru a afla mai multe detalii despre disponibilitatea produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să intrați pe www.xpg.com.


Poate te intereseaza si