Acer lansează noul desktop puternic ConceptD 300 pentru creatorii de conținut și actualizează notebook-urile ConceptD 7 și ConceptD 7 Pro

În cadrul conferinței globale de presă next@acer, compania a anunțat noi dispozitive din gama ConceptD, un brand de PC-uri premium, concepute pentru creatorii de conținut. Noul ConceptD 300 este un desktop puternic mid-tower, conceput pentru proiecte BIM și CAD, modelare 3D intensă, randare și animație. În plus, notebook-urile ConceptD 7 și ConceptD 7 Pro au acum procesoare Intel® Core™ din a 10-a generație și noua tehnologie de răcire Acer Vortex Flow.

PC-urile Acer ConceptD oferă o experiență superioară de utilizare prin designul atemporal, ecranele cu acuratețe ridicată și procesarea silențioasă. Noile dispozitive sunt optimizate pentru graficieni, designeri, ingineri, arhitecți, dezvoltatori și alți creatori.

ConceptD 300 – Mic și performant

Desktop-urile ConceptD au un design atemporal superb, de culoare albă, și pot fi împerecheate cu un monitor asortat.

Cel mai nou desktop al seriei, ConceptD 300, este un dispozitiv elegant și rafinat, cu carcasă de 18l, suficient de mic pentru a fi plasat discret pe un birou. Designul său plăcut include un finisaj alb, panou superior din lemn și panou frontal negru. În afară de faptul că se potrivesc de minune în orice birou modern, o serie de caracteristici funcționale au fost integrate în estetica desktop-ului: o admisie de aer frontală mare cu model triunghiular care, împreună cu ventilația laterală, asigură o răcire optimizată și menține nivelurile de zgomot la mai puțin de 40 dBA, echivalentul unei săli de bibliotecă.

Acesta include un procesor Intel® Core™ până la i7 din a 10-a generație, grafică NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 și 64 GB memorie DDR4 2666 MHz, facilitând editarea video, proiectele CAD și modelarea 3D. Echipat cu un HDD de până la 4TB și un SSD PCIe M.2 de până la 1TB, noul ConceptD 300 este ideal pentru arhitecți, artiști 3D și editori video.

Panoul frontal are porturi I/O proiectate ergonomic pentru acces facil. O gamă completă de porturi oferă conectivitate excelentă: porturi multiple USB 3.2, un cititor de card SD integrat și un port USB Type-C pentru suport multi-display și transfer de date de până la 10 Gbps.

ConceptD 7 și ConceptD 7 Pro – Laptopuri mai puternice ca niciodată

Notebook-urile ConceptD 7 oferă performanța și portabilitatea de care au nevoie creatorii profesioniști și pasionați care lucrează frecvent departe de birourile sau studiourile lor de creație și care au nevoie să creeze sau să editeze lucruri în deplasare. Performanța și precizia culorilor sunt esențiale pentru munca lor, astfel că notebook-urile includ procesoare și soluții grafice puternice, afișaje de înaltă calitate și tehnologie de răcire superioară. Acestea au un șasiu alb, subțire și ușor, care va arăta întotdeauna curat și elegant datorită unui strat special de protecție din ceramică aplicat pe suprafețele metalice și care oferă duritate și rezistență la murdărie și îngălbenire.

Ambele notebook-uri ConceptD 7 actualizate oferă performanțe de calibrul unui desktop, cu procesoare Intel® Core™ din a 10-a generație, cu AI încorporat pentru performanțe inteligente, Intel Wi-Fi 6 (Gig+), tehnologie Thunderbolt 3 și un afișaj 4K IPS. Conexiunea wireless incredibil de rapidă și fiabilă este de până la 3 ori mai rapidă decât standardul 802.11ac 2×2 80 MHz (867 Mbps), oferind o latență redusă, factor critic pentru streaming sau conferințe video.

ConceptD 7 Pro are un procesor grafic până la NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 care este echipat cu 3072 CUDA Cores, 48 RT Cores, 384 Tensor Cores și 16GB memorie GPU ultra-rapidă, oferind tot ce este necesar pentru a lucra pe mai multe aplicații de creație de conținut simultan.

ConceptD 7 include grafică NVIDIA GeForce RTX™, ideală pentru proiectare digitală, creare de videoclipuri pentru YouTube, creare de conținut 3D în timp real sau streaming live de pe Twitch.

O caracteristică distinctivă a notebook-urilor ConceptD 7 este afișajul 4K validat PANTONE® UHD de 15,6 inci (3840 x 2160) care oferă o gamă largă de culori și care acoperă 100% din spațiul de culoare Adobe RGB și acuratețe Delta E<2 pentru o precizie remarcabilă a culorilor.

Ambele modele includ o nouă soluție de răcire personalizată. Trei ventilatoare foarte eficiente și cea mai recentă tehnologie termică de la Acer lucrează împreună pentru a genera un „Vortex Flow” aerodinamic unic, care reduce nivelurile de zgomot la mai puțin de 40 dBA și se asigură că toate componentele din interiorul dispozitivului rămân reci, chiar și atunci când sunt supuse unor sarcini intense.

Porturile USB 3.2 Gen 2 actualizate permit conexiuni și mai rapide (până la 10 Gbps) cu camere și unități externe, în timp ce Thunderbolt™ 3 oferă încărcări mai rapide de fișiere și viteze de transfer la 40 Gbps. DisplayPort prin USB-C permite conexiuni rapide cu afișaje multiple. Touchpad-ul a fost, de asemenea, îmbunătățit cu Corning® Gorilla® Glass pentru o utilizare fluidă și precisă. În cele din urmă, DTS® X: Ultra Audio oferă o calitate audio superioară, factor extrem de important pentru streaming live, prezentări și întâlniri online.

Prețuri și disponibilitate

Desktopul ConceptD 300 va fi disponibil în EMEA din noiembrie, la prețuri începând de la 1,299 EUR.

ConceptD 7 Pro va fi disponibil în EMEA din octombrie, la prețuri începând de la 3,699 EUR.

ConceptD 7 va fi disponibil în EMEA din octombrie, la prețuri începând de la 2,899 EUR.


Poate te intereseaza si