Modelul oferă clientului final mai mult opţiuni şi îmbunătăţeşte experienţa de utilizare a serviciului sau a produsului promovat. Datorită eficienţei ridicate, Omnichannel a devenit  instrument utilizat în tot mai multe domenii.

Retailul, comunicarea, serviciile online dar şi segmentele  de tip contact center au adoptat aceasta modalitate de interacţiune cu clientul. Strategiile propuse sunt eficiente, cresc productivitatea, randamentul şi îmbunătăţesc relaţiile cu clienţii. Pentru că sunt atât de atractive ne-am propus să descoperim câteva dintre beneficiile soluţiilor omnichannel software for contact centers.

Aduc laolaltă toate canalele de comunicare

Poate cel mai mare atu al soluţiilor de software omnichannel for contact centers tine de faptul că aduna laolaltă toate canalele de comunicare. Astfel gestionezi, analizezi şi răspunzi la toate solicitările rapid, în timp real, indiferent de dispozitivele utilizate de clienți. Omnichannel îţi oferă posibilitatea de a gestiona dintr-un singur loc informaţiile transmise telefonic, prin chat live, email, sms, Facebook Messenger, Video ID. Practic îţi oferă posibilitatea de a optimiza timpul, de a creşte randamentul la locul de muncă indiferent de dispozitivul utilizat.

Implementând acest software, implementezi inovaţie şi oferi clientului o experiență unică, personalizată. Practic intercomunicația nu mai prezintă bariere, se desfăşoară natural, fapt ce va determina  gradul de implicare a angajaţilor şi a clienţilor. Iar acest detaliu generează o creştere a businessului.

Funcții avansate de transmitere a informațiilor

Omnichannel este o inovaţie, deci vine cu funcţii avansate. Cu acesta ai acces la funcţii avansate de comunicare, adică contactare predictivă, care îmbunătăţeşte considerabil timpul de răspuns. Softul foloseşte algoritmi de gestionare a apelurilor fapt ce te ajuta să gestionezi mai eficient resursele.

Ai acces la sisteme speciale ERP sau CRM care te ajută să îţi faci, mai rapid, o imagine de ansamblu asupra funcţionarii departamentului de call center. Deci poţi  lua măsurile potrivite în timp real. Omnichannel vine cu funcţia VCC Live cloud based call center solutions – care îţi oferă instrumentele necesare pentru a oferi clientului experienţe personalizate. Tool-urile care vin integrate în pachetul VCC Live îţi permit să optimizezi contactele şi mesajele înregistrate, astfel nici o rezoluţie nu rămâne fără răspuns.

Alarme speciale, analize de date şi rapoarte  în timp real

Pentru că este un instrument menit să îmbunătăţească activitatea vine cu o serie de alarme speciale şi soluții de eficientizare a timpului de gestionare şi analiză a informaţiilor. Vei primi alarme prin SMS sau email care sintetizează informaţiile principale din comunicările telefonice. Astfel nimic nu este trecut cu vederea, nimic nu este pierdut.  Funcţiile sunt indispensabile, în cazul departamentelor de call center cu volum ridicat de lucru.

De reţinut:

  • Omnichannel software for contact centers  este  soluţia pentru optimizarea  canalelor de comunicare
  • Modalitate de a ajunge la toţi clienţii în timp real
  • Unelte gândite să faciliteze gestionarea datelor şi comunicarea cu clienţii
  • Omnichannel un instrument sigur de a creşte productivitatea.

 

Poate te intereseaza si