Pe lângă desktop-urile echipate cu procesoare grafice cu arhitectură NVIDIA Ampere, Acer a anunțat și detalii suplimentare despre monitorul de gaming Predator X25 care are o rată de refresh de 360 Hz

Acer a anunțat astăzi disponibilitatea noilor procesoare grafice NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 30 pe gama sa de desktopuri de gaming Predator Orion. De asemenea, dezvăluie mai multe detalii pentru Predator X25, un monitor de gaming de 360 Hz cu NVIDIA G-SYNC® și Reflex Latency Analyzer.

Noile procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX Seria 30, a doua generație RTX, prezintă noi nuclee RT, nuclee Tensor și multiprocesoare de streaming, oferind imagini uimitoare, cadre extrem de rapide și accelerare AI în jocuri și aplicații creative. Alimentată de arhitectura NVIDIA Ampere, care oferă creșteri de până la 1,9 ori a performanței pe watt față de generația anterioară, seria RTX 30 asigură experiențe grafice la orice rezoluție, chiar și până la 8K. GeForce RTX 3090, 3080 și 3070 reprezintă cel mai mare salt tehnologic al procesoarelor grafice din istoria NVIDIA.

„Acer se bucură să fie printre primii care oferă cele mai noi procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX Seria 30 pe desktop-urile din seria de gaming Predator Orion”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer Inc. „Pentru jucătorii care își doresc cele mai recente descoperiri în ceea ce privește performanța, desktopurile Predator echipate cu cele mai noi plăci grafice le vor oferi o experiență de gaming de neegalat.”

„Pe noile desktop-uri de gaming Predator Orion, procesoarele noastre GeForce RTX din seria 30 oferă performanțe de top pentru jucători”, a declarat Matt Wuebbling, vicepreședinte GeForce Global Marketing la NVIDIA. „Cele mai recente procesoare grafice alimentate de arhitectura NVIDIA Ampere oferă cea mai realistă grafică cu ray-tracing și funcții AI de ultimă generație, oferind jucătorilor experiențe de joc incredibile.”

Seria de desktopuri de gaming Predator Orion este concepută pentru a se distinge față de competiție, fapt evident încă de la prima vedere. Fiecare platformă este un monstru definit prin specificații avansate și design unic, iar șasiul de culoare neagră este accentuat de iluminarea RGB, personalizabilă în până la 16,7 milioane de culori.

Predator Orion 9000 – Faci totul, fără efort

Conceput pentru jucătorii hardcore și streameri mega-tasking, Predator Orion 9000 este echipat cu până la cele mai recente procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX 3090 și până la un procesor Intel® Core™ i9-10980XE Extreme-Edition, pentru a obține nenumărate victorii în jocurile AAA la setări maxime. Monstruosul desktop este echipat cu trei ventilatoare Predator FrostBlade™ cu iluminare ARGB, pentru a ține pasul cu restul componentelor performante. Având un design la fel de îndrăzneț, panoul lateral din sticlă securizată EMI permite utilizatorilor să arunce o privire la interior și să își afișeze întregul echipament.

Predator Orion 5000 – Sesiuni excelente de gaming

Predator Orion 5000 este un desktop puternic, pentru jucătorii pasionați care doresc să se bucure de o grafică excelentă în jocurile lor preferate și care doresc să facă streaming. Carcasa cu iluminare RGB găzduiește până la cele mai recente procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX 3090 și un procesor overclockabil Intel Core i9-10900K din a 10-a generație, pentru un joc fluid, cu framerate ridicat, lucru impresionant pentru o platformă de dimensiuni medii. Componentele interne puternice sunt susținute de ventilatoare de admisie/evacuare amplasate strategic, un cooler cu răcire pe lichid și o sursă cu filtru de praf detașabil, placă de rețea Killer™ Ethernet E3100G 2,5 Gbps și un compartiment pentru SSD/HDD de 2,5” ușor de accesat.

Predator Orion 3000 – Performanțe ridicate, dimensiuni reduse

Predator Orion 3000 este un desktop de gaming, ambalat într-un șasiu de 18 litri, ceea ce îl face suficient de mic pentru a se potrivi aproape oriunde, oferind în același timp performanțele necesare pentru a juca orice ți-ai dori. Performantul sistem de gaming are un procesor grafic până la NVIDIA GeForce RTX 3070 și un procesor Intel® Core™ i7 din a 10-a generație, susținut de o pereche de ventilatoare Predator FrostBlade™ personalizate, oferind utilizatorilor rate ridicate de refresh și temperaturi scăzute. Toate desktop-urile Orion vin și cu PredatorSense™, permițând utilizatorilor să-și gestioneze sistemul cu un singur click și să înceapă aventura de eSports.

 

Monitorul Predator X25 – ecran de gaming de 360 Hz cu G-SYNC

Acest puternic monitor de gaming IPS de 24,5 inci 1920×1080 se laudă cu o incredibilă rată de refresh de 360 Hz pentru a oferi jucătorilor o latență foarte scăzută și animații cât mai detaliate. Această rată se traduce prin afișarea cadrelor în joc o dată la 2,8 milisecunde, oferind un avantaj semnificativ în shootere competitive unde precizia contează enorm. Această fluiditate înseamnă că vei avea un sentiment minunat atunci când joci pe Predator X25, iar acoperirea de 99% a spectrului sRGB înseamnă că jocurile arată incredibil. Cu cea mai recentă tehnologie NVIDIA G-SYNC, acest monitor de ultimă generație este dotat cu tot ce este necesar pentru a ține pasul cu cele mai noi procesoare grafice lansate de NVIDIA.

 NVIDIA Reflex Latency Analyzer este un instrument revoluționar de măsurare a latenței sistemului, integrat pe noile monitoare de gaming Predator X25 360Hz cu NVIDIA G-SYNC care vor fi disponibile din această toamnă. Performanța PC-ului pentru jocuri competitive se referă la receptivitate – cât de repede se actualizează afișajul după click-uri sau mișcări ale mouse-ului. Reflex Latency Analyzer detectează click-urile provenite de la mouse și apoi măsoară timpul necesar pentru ca pixelii rezultați să se schimbe pe ecran. Acest tip de măsurare a fost practic imposibil de realizat de către jucători până acum, fiind nevoie de o investiție de peste 7.000 de dolari în camere și echipamente specializate de mare viteză. Reflex Latency Analyzer oferă o înțelegere mult mai completă și mai precisă a performanței mouse-ului, a computerului și a afișajului. Acum, cu Reflex Latency Analyzer, jucătorii pot începe un meci cu încredere, știind că sistemul lor funcționează exact așa cum ar trebui.


Poate te intereseaza si