Sursa de alimentare XPG PYLON

În urma răspunsului pozitiv primit după lansarea sursei de alimentare CORE REACTOR, XPG prezintă noul model XPG PYLON pentru a răspunde nevoilor unei game mai largi de utilizatori. XPG PYLON este o sursă de alimentare certificată 80 Plus Bronze, cu o eficiență de conversie de până la 89% și o calitate mai apropiată de cea a surselor de alimentare Gold. Este proiectată pentru funcționarea continuă (24/7) a sistemului și vine în patru opțiuni: 450W, 550W, 650W și 750W – pentru a satisface diferite nevoi și scenarii. Toate variantele dispun de circuit DC-to-DC 100% + 12V. Ventilatorul său de 120 mm Fluid Dynamic Bearing (FDB) rulează silențios la diferite sarcini. În combinație cu condensatoarele japoneze de 105° C (o raritate pentru un produs de acest nivel), XPG PYLON este silențioasă, eficientă și durabilă.

Ventilatoarele XPG VENTO

Ventilatoarele XPG VENTO 120 și VENTO 120 ARGB asigură capacități de răcire excepționale oricărui sistem, fără disconfortul unui zgomot excesiv. Noile dispozitive rulează până la 1.200 RPM și oferă un flux de aer de 45,3 CFM pentru a garanta răcirea optimă a componentelor și stabilitatea acestora. Echipate cu rulmenți Rifle, ventilatoarele VENTO sunt mult mai silențioase decât cele echipate cu rulmenți cu bilă standard, zgomotul măsurat fiind de doar 23 de decibeli. Noile ventilatoare sunt, de asemenea, proiectate pentru a rezista și a suporta un MTTF de 60.000 de ore la 40 de grade Celsius. Pentru un plus de eleganță, utilizatorii pot profita de cele nouă LED-uri ale ventilatorului VENTO 120 ARGB. LED-urile pot fi controlate prin intermediul software-ului de management RGB existent la majoritatea producătorilor de plăci de bază.

Banda LED ARBG XPG PRIME

Banda LED ARGB XPG PRIME oferă modderilor un plus de eleganță cu iluminarea ARGB atractivă, cu opt culori prestabilite și patru efecte de iluminare pentru un total de douăsprezece opțiuni. Varianta cu cip 5050 oferă luminozitate excelentă pe banda LED ARGB XPG PRIME. Dispune de LED-uri ARGB SK6812 pentru o compatibilitate ridicată cu majoritatea software-urilor RGB de la producătorii cunoscuți de plăci de bază. Pentru ușurință la instalare, banda LED poate fi aplicată pe o varietate de tipuri de suprafațe, fie cu 11 magneți NdFeB de înaltă calitate, fie cu benzi adezive 3M. Poate fi extinsă în cascadă până la 4 benzi de iluminat și o lungime maximă de 120cm.

XPG Pylon va fi disponibilă la prețuri între US$ 49.99 și US$ 79.99, în funcție de configurație.

Ventilatoarele XPG VENTO 120 și VENTO 120 ARGB vor fi disponibile la prețul de US$ 7.99 și respectiv US$16.99, în timp ce banda LED ARGB XPG PRIME va putea fi achiziționată la prețul de US$ 39.99.


Poate te intereseaza si