ViewSonic M1 mini Plus este un video-proiector ultra-portabil cu iluminare LED, ce permite redarea imaginilor pe ecrane de mari dimensiuni, indiferent de locație.

ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, a anunțat că video-proiectorul portabil inteligent cu iluminare LED, M1 Mini Plus, va fi disponibil pe piața europeană începând cu luna iunie a anului 2020. Echipat cu o baterie integrată și compatibil cu baterii externe, acesta asigură portabilitate deplină și permite redarea de conținut de divertisment timp de mai multe ore, fără a avea nevoie de cablu de alimentare. Iar datorită greutății reduse și dimensiunilor de numai 10×10 cm, modelul poate fi transportat în rucsac, poșetă sau chiar în buzunar, ceea ce îl transformă în soluția de divertisment perfectă pentru deplasări.

Pentru a se adapta la stilul și preferințele utilizatorului, M1 mini Plus este prevăzut și cu carcase detașabile de culori diferite – gri, galben și turcoaz. Totodată, suportul integrat inteligent cu care este echipat are rol dublu, asigurând flexibilitate în montare și protecția lentilei în timpul transportului. Boxa JBL încorporată cu conectivitate Bluetooth garantează claritatea sunetului, iar portul USB poate fi utilizat pentru redarea de conținut multimedia stocat pe un dispozitiv extern.

Datorită formatului său compact și greutății reduse, M1 mini Plus poate fi folosit în camera copiilor, grădină, camping, hoteluri și în aproape orice altă locație din timpul deplasărilor. Mai mult decât atât, interfața sa Wi-Fi inteligentă permite streamingul de conținut video furnizat de platforme precum YouTube și Netflix – ceea ce îl transformă într-o soluție excelentă pentru partajarea și redarea materialelor multimedia video sau de altă natură.

DESIGN  ULTRA-PORTABIL

Datorită greutății reduse și dimensiunilor de numai 10×10 cm, video-proiectorul are un format suficient de compact pentru a putea fi transportat în geantă sau în buzunar, putând fi ținut cu ușurință în palmă. Astfel, permite redarea de conținut multimedia în orice locație.

FUNCȚIE SMART TV

Interfața Smart TV încorporată permite streaming-ul conținutului video dorit, direct de pe platforme precum Netflix sau YouTube. De asemenea, este posibil și streaming-ul de conținut multimedia de pe dispozitive mobile, via WiFi.

FUNCȚIE SCREEN MIRRORING PRIN WI-FI

Duplicarea conținutului afișat pe ecranul dispozitivului mobil cu ajutorul video-proiectorului este deosebit de simplă și utilă și nu necesită cabluri, adaptoare și conectori. Funcția poate fi folosită, de exemplu, pentru a reda pe un ecran de mari dimensiuni filme, clipuri video de pe YouTube, fotografii și altele.

SOLUȚIE AUDIO JBL CU CONECTIVITATE BLUETOOTH

Boxa JBL integrată asigură sunet de calitate într-un format de dimensiuni reduse, fiind perfectă pentru muzică și filme – atât acasă, cât și în deplasări.

BATERIE ÎNCORPORATĂ ȘI COMPATIBILITATE CU BATERII EXTERNE

Redarea divertismentului în orice locație este permisă de bateria integrată, care asigură o autonomie de până la 2.5 ore* și elimină necesitatea cablurilor de alimentare. Aceasta poate fi extinsă, cu ajutorul bateriilor externe.

PERSONALIZARE

Panourile detașabile incluse permit schimbarea culorii video-proiectorului, în funcție de preferințele, stilul și dispoziția utilizatorului. Acestea sunt gri, galben și turcoaz.

SUPORT INTELIGENT VERSATIL

Suportul inteligent integrat permite instalarea rapidă a video-proiectorului într-o multitudine de poziții și sub diferite unghiuri. Mai mult decât atât, acesta are și rol de protecție a lentilei în timpul transportului.

CINEMA SUPERCOLOR+

Datorită acurateței culorilor Rec. 709 125% și suportului pentru conținut HDR, M1 mini Plus reproduce imagini deosebit de vii și realiste, oferind în acest fel o experiență vizuală captivantă.

CONECTIVITATE PLUG-AND-PLAY

Printre opțiunile de conectivitate se numără HDMI și USB Tip-A, ceea ce permite redarea ușoară a conținutului video de pe laptopuri, tablete, telefoane mobile, media playere, dispozitive de stocare portabile și altele.

CORECȚIE AUTOMATĂ A ASPECTULUI PE VERTICALĂ

Corecția automată a aspectului pe verticală împiedică deformarea imaginilor, care sunt în acest fel afișate perfect de fiecare dată.

Pentru mai multe informații despre ViewSonic, vizitați pagina ViewSonic.com și urmăriți pe Facebook, YouTube și Twitter. Video: https://youtu.be/mtO4FXc44Uk

 

 

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experiență în domeniu de peste 30 ani. Datorită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondială cu ajutorul unui portofoliu de soluții de afișare profesionale, care îmbunătățesc semnificativ modul în care utilizatorii lucrează, colaborează, comunică și se conectează. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse și ecrane interactive ViewBoard, precum și ecosystemul software myViewBoard. ViewSonic și-a câștigat de-a lungul celor 30 de ani o poziție puternică în livrarea de soluții inovatoare și solide pentru domenii precum educația, antreprenoriatul, consumer și profesioniști în prelucrare foto-video, ajutându-și clienții să vadă diferența, sub deviza “See the Difference.”

 

# # #

*Autonomia oferită de baterie variază în funcție de condițiile de utilizare.

** Procentajele sunt calculate cu ajutorul specificațiilor furnizate de producătorii de panouri și au fost rotunjite la cea mai apropiată valoare întreagă. Valorile reale pot varia cu până la 1%, în funcție de modul de culoare folosit.

Notă de subsol privind mărcile comerciale: ViewSonic și mărcile comerciale ViewSonic® sunt mărci sau mărci înregistrate ale ViewSonic Corporation în Statele Unite și/sau alte țări. Toate celelalte nume de companii și mărci comerciale menționate în acest document reprezintă proprietatea companiilor respective.

Poate te intereseaza si