Mixerul AV multicanal a câștigat mai multe premii pentru funcțiile sale inovatoare

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, a anunțat că a obținut premiul Future Best în cadrul NAB Show pentru mixerul său AV multicanal  – UC9020 StreamLIVE™ HD. Această soluție le permite utilizatorilor să înregistreze, să transmită și să comute între două surse de semnal video Full HD, creând în acest fel un cadru de producție profesional, dinamic, cu mai multe camere.

”Noua realitate ne provoacă să lucrăm tot mai mult remote, dar și să ne facem cunoscută munca de la distanță, iar ATEN a venit constant în întâmpinarea nevoilor pieței cu soluții care să susțină aceste nevoi. După ce anul trecut UC9020 StreamLIVE HD a primit premiile COMPUTEX Best Choice Award 2019, Good Design Award 2019 și Video Edge Product Innovation 2019, recent a primit premiul ”Future Best” în cadrul NAB Show. Aceasta demonstrează că echipamentul nu doar răspunde nevoilor actuale ale industriei, dar are și calitățile necesare pe viitor pentru acest domeniu în plină evoluție, cum este streamingul live, simplificând procesul de producție video”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

Candidații la titlul Future Best sunt evaluați de o echipă de ingineri și experți din industrie, selecția realizându-se pe baza inovațiilor aduse, setului de dotări oferite, raportului performanță/preț și gradului de satisfacere a cerințelor și necesităților. Din cauza anulării ediției tradiționale a NAB Show, anul acesta a fost organizată o ediție specială de premiere, jurizarea realizându-se pe baza nominalizărilor scrise. Câștigătorii se bucură de distincțiile specifice și de recomandarea Sound & Video Contractor – cea mai importantă sursă de informație pentru integratori AV, consultanți și utilizatori finali.

ATEN UC9020 StreamLIVE™ HD oferă utilizatorilor o soluție completă de streaming live la calitate TV, ce integrează posibilitatea de a captura două surse de semnal video 1080p, ieșire 4K pentru redare, switch video, funcție de streaming 1080p, funcție de conversie video, splitter video și mixer audio – totul într-un pachet compact. Mai mult decât atât, aplicația ATEN OnAir poate fi folosită pentru a transforma orice iPad într-o interfață tactilă dedicată controlului, redării, monitorizării, editării în timp real și organizării diferitelor elemente utilizate la mixare. Proiectat special pentru a simplifica activitatea de producție video, UC9020 StreamLIVE™ HD  reduce semnificativ necesarul de echipament și cabluri utilizate de obicei în acest domeniu. Suplimentar, formatul său compact îi asigură o portabilitate fără precedent. De aceea, este ideal pentru promovare de produse comerciale, conferințe și ședințe, prezentări și seminare sau transmisii live ale unor evenimente.

ATEN UC9020 StreamLIVE™ HD a primit și premiile COMPUTEX Best Choice Award 2019, Good Design Award 2019 și Video Edge Product Innovation 2019, iar acum a primit premiul Future Best, în cadrul ediției speciale de premiere NAB Show.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.aten.com/global/en/products/usb-&-thunderbolt/content-creation/uc9020/

Despre ATEN

Înființată  în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale și soluții inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial.

Având sediul în Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India și România – cu centre de cercetare în Taiwan, China și Canada.

Pentru mai multe informații despre ATEN, vizitați www.aten.com

Poate te intereseaza si