Compania Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță disponibilitatea noii camere AXIS Q6010-E, o cameră cu mai mulți senzori și rezoluție înaltă, concepută pentru a se integra cu orice cameră AXIS Q60-E. Aceasta permite conștientizarea deplină a situațiilor specifice în spații deschise de dimensiuni mari sau pe străzile înguste și posibilitatea obținerii de detalii mărite cu ajutorul camerei PTZ integrate.

Soluția oferă o vedere de ansamblu la rezoluție înaltă și la 360° prin combinarea camerelor într-o singură unitate, precum și comandă PTZ activată printr-un singur click pentru vizualizarea detaliilor, cu un zoom optic de până la 40x. În plus, soluția dispune de o funcție de urmărire PTZ automată. Atunci când unul dintre cei patru senzori de 5 MP detectează o mișcare, camera PTZ va urmări automat obiectul respectiv în zona de vizualizare.

De asemenea, AXIS Q6010-E dispune de obiective interschimbabile, iar astfel obiectivul poate fi schimbat cu ușurință în funcție de nevoile de monitorizare specifice. În plus, funcția de auto-focalizare asigură un nivel maxim de flexibilitate și acuratețe în calibrare.

Caracteristicile principale includ:

  • Cameră de rețea cu imagine la 360° și comandă PTZ activată printr-un singur clic;
  • 4 senzori de 5 MP, cu o rezoluție totală de 20 MP;
  • Obiective interschimbabile și care pot fi înclinate;
  • Compatibilitate cu camerele AXIS Q60-E (care nu sunt incluse);
  • Funcție de pilot automat inclusă.

Această soluție, extrem de fiabilă, utilizează același cablu de rețea, aceeași sursă de energie și aceleași suporturi de prindere ca și camera AXIS Q60-E conectată. Drept urmare, nu este necesară utilizarea de echipamente suplimentare, ceea ce ajută la simplificarea procesului de instalare.

Aflați de la link mai multe informații despre Camera de rețea AXIS Q6010-E

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Poate te intereseaza si