In cadrul Conferintei Globale Next@Acer, compania a anuntat lansarea seriei Enduro, o gama de notebook-uri si tablete robuste, create special pentru a oferi durabilitate, portabilitate si performantele necesare profesionistilor care lucreaza pe teren. Utilizatorii din medii industriale vor descoperi in Acer Enduro N7 un dispozitiv de incredere, in timp ce vor aprecia dimensiunile si greutatea redusa a noului Enduro N3.

„Cu o forta de munca din ce in ce mai moderna, din ce in ce mai multe dispozitive mobile sunt implementate in domenii in care sunt supuse unor manipulari mai dure. Enduro, noua noastra linie de notebook-uri si tablete robuste, a fost creata pentru a oferi clientilor durabilitatea si performanta necesara la locul de munca.”, a declarat Andrew Chuang, General Manager, Rugged Computing, Acer Inc.

Notebook-ul robust Acer Enduro N7

 

Acer Enduro N7 este un notebook robust, construit cu materiale care absorb socurile si care ofera fiabilitatea necesara in orice scenariu de munca. Certificat MIL-810G si IP65, dispozitivul a fost proiectat pentru a rezista la caderi pe cele mai dure pardoseli si patrunderii de praf si apa. Aceasta durabilitate face ca dispozitivul sa fie potrivit pentru munca, la cald sau la rece, iar ecranul sau FHD de 14 inci, 700 niti, ofera o vizibilitate excelenta, atat in interior cat si la exterior. Pentru acele zile lungi de lucru, Enduro N7 vine cu baterii duble: o baterie ce poate fi inlocuita rapid, cu autonomie de pana la 10 ore, si o alta baterie incorporata.

Pe langa faptul ca poate supravietui fizic mediilor dificile de lucru, Enduro N7 este dotat cu tehnologia necesara pentru a performa intr-un loc de munca modern. Un procesor quad-core Intel® Core™ i5 din a 8-a generatie ofera suficienta putere pentru a naviga fara probleme intre mai multe aplicatii diferite si a lucra la mai multe proiecte in acelasi timp. Enduro N7 este, de asemenea, foarte sigur: Trusted Platform Module (TPM) 2.0 verifica eventualele semne de intruziune in timpul pornirii si Acer Enduro Manageability Suite (AEMS) serveste pentru a proteja dispozitivul, facilitand de asemenea utilizarea de servicii sau configuratii de sistem pe mai multe dispozitive. Un senzor de amprenta accepta autentificari mai sigure prin Windows Hello.

Notebook-ul robust Acer Enduro N3

Acer Enduro N3 este un notebook puternic, care atinge echilibrul dintre durabilitate si portabilitate, fiind ideal pentru utilizatorii care se rotesc intre mai multe spatii de lucru, cum ar fi arhitecti, inspectori de proiecte, manageri de evenimente sau chiar iubitorii de natura care doresc sa isi inregistreze aventurile. Enduro N3 a fost conceput special pentru a fi rezistent la caderi si la apa, obtinand certificarile MIL-STD 810G si IP53, mentinand in acelasi timp si un cadru subtire si usor, de doar 24,85 mm la 1,985 kg. Caracteristicile de rezistenta includ colturi armate pentru a proteja dispozitivul in cazul unor caderi, Corning® Gorilla® Glass pentru a proteja afisajul de apa si Aquafan™ rezistent la apa.

Aceasta protectie fizica este oferita in plus, pe langa nivelurile premium de protectie impotriva amenintarilor cibernetice, datorita tehnologiilor precum Trusted Platform Module, AEMS si a HDD-urilor protejate cu parola. Aceasta serie de instrumente de securitate si management ofera siguranta deplina in timpul celor 13 ore de functionare a dispozitivului, iar aceasta siguranta nu vine in detrimentul performantei. Enduro N3 are un procesor Intel Core i7 din a 10-a generatie si 32GB RAM DDR4, oferind performante fiabile, cu grafica NVIDIA® GeForce® MX230 si un SSD PCle Gen3 NVMe de 512 GB pentru cei cu sarcini de munca exceptional de grele.

Acer Enduro Management Suite (AEMS)

Acer Enduro Management Suite (AEMS) este un sistem conceput pentru a eficientiza gestionarea unui numar mare de dispozitive, contribuind la siguranta dispozitivelor existente si la accelerarea procesului de inrolare a celor noi. Consola AEMS permite unui manager sa interactioneze de la distanta cu dispozitivele AEMS, in urmatoarele moduri:

  • Taste programabile: Tabletele si notebook-urile cu AEMS includ taste fizice, situate langa butonul de pornire, care vor lansa automat o aplicatie desemnata la apasarea lor.
  • Control I/O: Posibilitatea de a activa/dezactiva de la distanta accesul la porturile I/O. Camerele si cititoarele de coduri de bare pot fi, de asemenea, activate sau dezactivate.
  • Device Monitor: Listeaza si exporta informatiile pentru toate dispozitivele gestionate, inclusiv informatii despre sistemul fiecarui dispozitiv, hardware, software si orice remediere rapida aplicata.
  • Management la distanta: Orice aplicatii necesare, modificari ale BIOS sau actualizari Windows pot fi implementate de la distanta.

Tableta robusta Acer Enduro T5

Acer Enduro T5 (ET510-51W) este o tableta robusta, de 10 inci cu Windows, conceputa pentru perioade lungi de utilizare in medii extreme. Bateria cu autonomie de pana la 10 ore ce poate fi inlocuita permite utilizarea continua, iar un procesor Intel Core m3 din generatia 7 asigura puterea necesara lucratorilor din logistica si productie. Toate acestea pe langa certificarile MIL-STD 810G, IP65 si AEMS. Accesorii precum statii de andocare, manere, bretele in patru puncte, incarcatoare si suporturi auto sunt disponibile pentru a extinde functionalitatea si mobilitatea Enduro T5.

Tabletele robuste Acer Enduro T1

Acer Enduro T1 (ET110-31W) este o tableta cu Windows flexibila si robusta de 10 inci, care se poate utiliza si ca notebook de 10,1 inci cu ajutorul unei tastaturi optionale. Certificarile MIL-STD 810G4 si IP54 ale dispozitivului, combinate cu un procesor Intel Celeron si 64 GB spatiu de stocare eMMC, o fac o optiune fiabila si convenabila pentru lucrul rapid din mers. Enduro T1 poate fi utilizata si in timp ce purtati manusi.

Acer Enduro T1 (ET108-11A) este o tableta Android compacta si durabila de 8 inci, conceputa special pentru smart retail, depozite si lucratori in fabrica. Certificat MIL-STD 810G si IP54, dispozitivul ofera si o gama de accesorii optionale si taste programabile pentru a fi adaptat la o varietate de medii distincte. Enduro T1 poate fi utilizata in timp ce purtati manusi.

 

Preturi & disponibilitate

Acer Enduro N3 va fi disponibil in EMEA din iunie, la preturi incepand de la 999 euro.


Poate te intereseaza si