In cadrul coferintei globale de presa Next@Acer, compania a anuntat lansarea noului notebook Swift 5 care reprezinta o noua abordare asupra productivitatii, fiind puternic si suficient de usor pentru a fi purtat oriunde. Noul dispozitiv ultraportabil este o inglobare a designului elegant si performantei, prezentand un aspect profesional, sustinut de o functionalitate impresionanta. Modelul din acest an este prevazut cu rame ultra-inguste care asigura un raport ecran-carcasa de 90%, un ecran tactil cu Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass si noi optiuni de culoare, cum ar fi mist green.

„Noul Swift 5 redefineste conceptul de notebook subtire si usor.”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Un centru de productivitate adapostit intr-un sasiu elegant si ultraportabil, Swift 5 este o optiune excelenta pentru profesionistii care sunt mereu in miscare si cauta un dispozitiv capabil sa tina pasul cu ei.”

Mai putin de 1 kg: Faci mai multe cu mai putin

Acer Swift 5 este un notebook ultrasubtire si usor, pozitionat la intersectia dintre stil, putere si portabilitate. Sasiul sau de 14,95 mm este confectionat din magneziu-litiu si magneziu-aluminiu de inalta calitate, ceea ce ii permite sa impacheteze procesoarele Intel® Core™ de ultima generatie cu grafica puternica integrata, bazata pe noua arhitectura Intel Xe sau, optional, NVIDIA® GeForce® MX350, si o greutate de sub 1 kg. Aceasta putere face posibila rularea simultana a mai multor aplicatii, iar spatiul de stocare de 1TB pe SSD PCle de mare viteza si pana la 16 GB LPDDRAX asigura incarcarea rapida. Mai mult, cei aflati la birou sau intr-o conferinta video vor aprecia posibilitatea de a controla zgomotul emis de dispozitiv prin alternarea celor trei moduri de racire: silentios, normal sau performant.

Estetica atletica si un ecran impresionant

Swift 5 are un design elegant, care vine in doua variante de culoare: mist green sau safari gold, ambele cu accente aurii. Sasiul metalic al notebook-ului este definit de unghiuri ascutite si de un profil minimalist care il face o optiune excelenta pentru profesionistii atenti la imagine. Acestea fiind spuse, designul Swift 5 nu se refera doar la aspect. Modelul din acest an include o balama special conceputa, care ridica usor dispozitivul in timp ce ecranul este deschis, permitand o experienta de scriere mai ergonomica, o performanta termica mai buna si scoate in evidenta ecranul spectaculos.

Deschiderea notebook-ului dezvaluie un trackpad generos si un ecran tactil IPS FHD de 14 inci, ambele suportand gesturi multi-finger pentru a oferi o experienta incredibil de intuitiva. Ecranul are o luminozitate de 300 de nits, acopera 72% din gama NTSC si este inconjurat de rame ultra-inguste pe toate cele patru laturi, permitand un raport ecran-carcasa de 90%, pentru o experienta de vizualizare vie si captivanta.

Sticla Corning® Gorilla® antimicrobiana

Ecranul tactil al Swift 5 este acoperit cu un strat de sticla Corning® Gorilla® antimicrobian care a fost special conceput pentru a reduce mirosurile si formarea microorganismelor care provoaca pete pe ecranul tactil. In plus, utilizatorii au optiunea de a include o acoperire antimicrobiana si pe touchpad, tastatura si toate capacele dispozitivului.

Conectivitate deplina si autonomie pentru intreaga zi

 

Swift 5 dispune de o baterie mare, de 56 Wh, care dureaza intreaga zi si care poate fi incarcata rapid, oferind 4 ore de utilizare dupa o incarcare de doar 30 de minute. O multitudine de optiuni de conectare, cum ar fi porturile USB Type-C, Thunderbolt™ si USB 3.2 Gen 2, pe langa Intel® Wi-Fi 6 dual-band (GIG+) si Bluetooth 5.0, il fac o alegere excelenta pentru profesionistii care trebuie sa lucreze din mers. Pentru confort si securitate, Swift 5 este echipat cu un cititor de amprenta pentru Windows Hello. De asemenea, accepta Wake on Voice, permitand utilizatorilor sa activeze si sa interogheze Windows 10 chiar si atunci cand ecranul este oprit.

Preturi & Disponibilitate

Noul Acer Swift 5 va fi disponibil in EMEA din luna octombrie, la preturi incepand de la 1.099 euro.


Poate te intereseaza si