Acer anunta astazi o noua suita de notebook-uri, desktop-uri si monitoare premium ce extind gama ConceptD, o serie de dispozitive puternice special concepute pentru creatori.

Noua suita cuprinde gama de notebook-uri ConceptD 3 care include notebook-ul convertibil ConceptD 3 Ezel pentru creatorii aflati mereu in miscare, desktop-ul ConceptD 100 pentru creatorii de continut care lucreaza in studiouri de creatie si un trio de monitoare ConceptD, precum ConceptD CP5, ConceptD CP3 si ConceptD CM3, pentru profesionistii in grafica.

Seria ConceptD include o varietate de dispozitive care se potrivesc nevoilor creative ale profesionistilor din intreaga lume, de la studenti in design si pasionati de YouTube, la designeri CAD, editori video, ilustratori si animatori.

Notebook-urile ConceptD 3 Ezel si ConceptD 3 – Creativitate mobila

Destinata studentilor la design, designerilor independenti si micilor studiouri de proiectare, selectia completa de notebook-uri ConceptD 3 de inalta performanta este acum disponibila. Suficient de puternica pentru a gestiona lucrari CAD de dimensiuni medii si complexe cu viteza si acuratete, gama de notebook-uri ConceptD 3 Ezel si ConceptD 3 are ca prioritate specificatiile de performanta a afisajelor oferite. Noile dispozitive vin cu un design mai subtire si mai usor, cu ecrane de 14 si 15,6 inci, ideale pentru editarea si prezentarea lucrarilor de catre utilizatorii mobili.

ConceptD 3 Ezel – O postura creativa

Noul ConceptD 3 Ezel este un notebook convertibil, conceput pentru a oferi creatorilor de continut cea mai intuitiva experienta posibila. Tastele sale iluminate in culoarea chihlimbarului sunt asezate pe un sasiu integral metalic alb, cu trackpad din sticla eleganta, care accepta gesturi multi-finger. Balamaua inovatoare Acer Ezel ofera versatilitate si eleganta, precum si posibilitatea de a comuta intre sase moduri de utilizare, cum ar fi modul stand pentru desen sau modul de afisare pentru prezentari. Alte moduri de utilizare includ un mod reglabil “float”, modul laptop traditional, modul pad si modul de partajare. Pe langa cele 18 ore durata de viata a bateriei, specificatiile creative ale dispozitivului includ taste programabile si o suita de optiuni de conectivitate cum ar fi un cititor de carduri SD 7.0, un port USB Type-C Thunderbolt 3, o greutate de doar 1.68 kg (14’’) sau 1.95 kg (15’’).

Notebook-ul este echipat cu un ecran tactil FHD validat PANTONE de 14 sau 15,6 inci, care acopera 100% din gama de culori sRGB si are o precizie a culorii Delta E<2. Acest afisaj este perfect pentru a desena cu Active Stylus de la Acer, dotat cu 4.096 niveluri de sensibilitate la presiune, iar artistii pot folosi modul “float” pentru a gasi unghiul ideal de desen. Mai mult, ConceptD 3 Ezel este echipat cu procesoare Intel® Core™ i7-10750H sau i5-10300H, grafica NVIDIA® Quadro® T1000 (ConceptD 3 Ezel Pro) sau GeForce® GTX 1650Ti si stocare pe un SSD PCIe de 1TB. Acest lucru inseamna ca notebook-ul este suficient de puternic pentru a gestiona nu numai desenele sau schitele, ci si animatia si modelarea 3D – totul la un nivel de zgomot de sub 40dBA.

ConceptD 3 – Libertatea de a crea

Laptopul performant ConceptD 3 are un design atemporal si permite munca si creativitatea mobila. Ideal pentru cei care prefera dispozitivele traditionale si cu 20 de ore durata de viata a bateriei, acesta ofera creatorilor flexibilitatea de a edita si de a-si prezenta lucrarile oriunde s-ar afla. Alimentat de NVIDIA Quadro T1000 (ConceptD 3 Pro) sau GeForce GTX 1650Ti si de noile procesoare Intel Core H din generatia 10, dispozitivul este conceput special pentru a gestiona toate lucrarile 2D sau 3D cu acuratete vitala a culorilor pe un model de 14 sau 15,6 inci FHD validat PANTONE.

 Desktop-ul ConceptD 100 – Elibereaza-ti creativitatea

Desktop-ul ConceptD 100 este ideal pentru design 2D intensiv si modelare CAD 3D la nivel de incepatori, adresandu-se nevoilor specifice ale creatorilor profesionisti si salilor de clasa multimedia. ConceptD 100 este echipat cu un procesor puternic Intel Core din a 9-a generatie si grafica NVIDIA GeForce sau Quadro, permitand creatorilor sa accelereze prin sarcini si fluxuri de lucru. Acest PC cu dimensiuni reduse este echipat cu stocare pana la 256GB pe un SSD ultrarapid, conectivitate completa si 32GB RAM DDR4, permitand creatorilor sa utilizeze simultan toate aplicatiile esentiale, fara intarziere. Ventilatia frontala si laterala mentin temperatura scazuta si asigura un nivel de zgomot de sub 40 dBA, echivalentul unei biblioteci.

Monitoarele ConceptD CP5 si CP3 – Vizualuri incredibil de precise

Monitoarele ConceptD CP5 si ConceptD CP3 se adreseaza creatorilor de grafica profesionisti, editorilor video si animatorilor care necesita un monitor performant, cu o precizie exceptionala a culorilor si compatibilitate fiabila. Ambele monitoare sunt concepute pentru cei care isi doresc rezolutie, acuratete si o gama larga de culori, capacitatea de a lucra cu continut HDR, rate de refresh ridicate si un ecran mare care faciliteaza procesul de proiectare.

Modelul CP5271U V are o precizie a culorii Delta E<1 si este validat PANTONE cu 1,07 miliarde de culori. Pentru o calitate delicata a imaginii, acesta ofera o rezolutie WQHD 2560×1440, VESA DisplayHDR 600, este compatibil cu Adaptive-Sync si overclockabil la o rata de refresh de 170 Hz, ceea ce il face ideal pentru editare video profesionala si CG. Acoperind 99% din spatiul color Adobe RGB si beneficiind de un timp rapid de raspuns de 1 ms (GTG), noul monitor asigura imagini bogate si realiste.

Monitorul ConceptD CP3, destinat, de asemenea, creatorilor profesionisti, editorilor video, animatorilor si graficienilor, are specificatii similare si suporta 98% din gama de culori DCI-P3, rezolutie WQHD 3840×2160, cu o rata de refresh de pana la 165 Hz, precum si VESA DisplayHDR 400.

Monitorul ConceptD CM3 – Imaginatia este adusa la viata

Seria de monitoare ConceptD CM3 se adreseaza in mod special designerilor grafici profesionisti si editorilor foto care isi doresc un monitor care sa poata afisa concepte de proiectare si continut 3D extrem de detaliat. Este ideal pentru designerii profesionisti care trebuie sa efectueze rapid si fara probleme sarcini care necesita o precizie excelenta a culorilor, afisaj fara estompare si o gama larga de culori, precum si HDR remarcabil si compatibilitate fiabila. Linia este ideala pentru creatorii care executa modelare 3D, editeaza imagini statice si executa sarcini de randare. Diagonalele mari sprijina procesul de proiectare si faciliteaza colaborarea.

 Modelul CM3271K are un ecran 4K UHD 3840×2160 cu un timp de raspuns de 4 ms (G to G), rata de refresh de 60 Hz si o gama larga de culori care suporta 99% din spatiul color Adobe RGB. Este compatibil cu AMD Radeon FreeSync si, cu validare PANTONE, Delta E<2 si suport DisplayHDR™ 400 certificat de VESA, creatorii se pot astepta la o precizie mai mare a culorilor, precum si la o luminozitate generala imbunatatita.

Preturi & Disponibilitate

ConceptD 3 Ezel va fi disponibil in EMEA din Septembrie, la preturi incepand de la 1,699 euro.

ConceptD 3 va fi disponibil in EMEA din Octombrie, la preturi incepand de la 1,299 euro.

ConceptD 100 va fi disponibil in EMEA din Iunie, la preturi incepand de la 799 euro.

ConceptD CM3 va fi disponibil in EMEA din August, la preturi incpand de la 719 euro.

ConceptD CP3 va fi disponibil in EMEA din August, la preturi incepand de la 629 euro.

ConceptD CP5 va fi disponibil in EMEA din August, la preturi incepand de la 759 euro.


Poate te intereseaza si