Toshiba Europe GmbH anunță astăzi lansarea a două noi laptopuri din familia Satellite (Satellite Radius 11, Satellite CL10-B),cu ecran tactil de 29.5 cm (11.6″), ambele proiectate pentru mobilitatea și flexibilitatea de care are nevoie utilizatorul modern.
Primul laptop Toshiba convertibil cu ecran de 29.5 cm (11.6”), Satellite Radius 11, are cinci moduri de utilizare diferite, în acest fel conținutul poate fi redat într-o varietate de moduri. Satellite CL10-B conferă libertatea de a salva și de a accesa fișierele din cloud, fiind optimizat pentru călătorii. Ideale ca prim laptop pentru elevi și studenți sau pentru oricine are nevoie de un dispozitiv accesibil, noile modele Satellite se adaptează cu ușurință oricărui stil de viață mobil.
Optimizat pentru utilizare tactilă pentru a se obține cât mai mult cu utilizarea Windows 8.1, Satellite Radius 11 este creat pentru a fi flexibil cu cinci moduri diferite de utilizare, pentru situații diferite. Modul Laptop este ideal pentru productivitate și accesul la tastatură și porturi, în timp ce modul Tablet utilizează balamaua 360 de grade, pentru a viziona clipuri video sau
pentru navigare web. Odată ce unghiul dintre ecranul laptopului și tastatură depășeste 180 de grade, tastele standard vor fi blocate, pentru a preveni apăsarea lor accidentală. Modul Audience oferă o experiență de vizionare hands-free, cu difuzoare frontale pentru sunet clar pentru cei ce urmăresc conținutul. Modul Presentation este ideal pentru situația în care e nevoie de navigare și vizualizare de sine stătătoare, în special în spații înguste cum ar fi în avion. În sfârșit, modul Tabletop activează mecanismul balamalei duble pentru a permite întinderea perfectă a laptopului în plan drept și partajarea de conținut cu grupuri mai mari.


Satellite CL10-B este perfect pentru cei care își doresc un laptop destul de compact pentru a fi transportat oriunde, cu libertatea de a face mai multe în timp ce se află pe drum. Acest dispozitiv accesibil include Windows 8.1 cu Bing și oferă 100 GB stocare în cloud cu OneDrive, ceea ce înseamnă că documentele, fotografiile, clipurile video și alt conținut ce sunt salvate în directoarele personale OneDrive vor putea fi disponibile practic de oriunde, de pe orice dispozitiv. Salvările automate și sincronizarea fișierelor asigură stocarea în siguranță a datelor în cloud, în cazul pierderii sau a deteriorării laptopului. Satellite CL10-B include, de asemenea, acces gratuit la Microsoft Office Online oferind variante web-based ale Microsoft Excel, Word, Power Point, OneNote și Outlook pentru a ajuta utilizatorul să lucreze sau să studieze cu ușurință. Utilizarea offline este, de asemenea, suportată datorită aplicațiilor integrate și a sistemului de operare Windows 8.1 cu Bing.


Toshiba Satellite Radius 11 și Satellite CL10-B:

  • Display: 29.5 cm (11.6”) rezoluție HD (1366 x 768) și ecran touch în 10 puncte
  • Placă grafică: Intel® HD Graphics
  • Conectivitate: 1 x HDMI®, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, cititor carduri SD
  • Comunicare: Wireless LAN (802.1b/g/n), Bluetooth® 4.0
  • Audio: Difuzoare Stereo cu DTS Sound™
  • Cameră web HD cu microfon încorporat
  • Port de siguranță Kensington
  • Culoare: Satin GoldTM
  • Dimensiune: 289 x 199 x 19.9 mm

Poate te intereseaza si