ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, va participa la InfoComm 2020 Connected organizat de AVIXA, în perioada 16-18 iunie 2020, eveniment care oferă experiențe virtuale integrate pe teme de Audio Vizual.

Este deosebit de important pentru AVIXA să aibă abilitatea de a se adapta cu ușurință și de a crea o experiență virtuală sustenabilă pentru ca profesioniștii AV din întreaga lume să se reunească. Prin InfoComm 2020 Connected ne extindem acoperirea și vom oferi un program plin de conținut pentru toate regiunile și toți profesioniștii din domeniul audio vizualului”, a spus Rochelle Richardson, CEM, Vice Președinte Senior al Expozițiilor și Evenimentelor AVIXA.

În cadrul evenimentului desfășurat online, compania ATEN va răspunde provocărilor participanților care se confruntă cu tema: ”Cum să alegi între diferite tehnologii de streaming și de ce”. Prezentarea va include și o serie de exemple concrete venite să sprijine nevoile diferite ale profesioniștilor din domeniul audio vizualului.

În această perioadă cu toții am fost nevoiți să ne adaptăm la noile reguli de distanțare socială impuse de pandemie. Astfel, show-ul experiențial propus de InfoComm din luna iunie este un prilej de a demonstra facilitățile pe care le oferă tehnologia ATEN în domeniul transmisiilor live pentru facilitarea celei mai bune calități audio și video. Pentru a răspunde diferitelor provocări cu care profesioniștii din domeniul audio vizualului se confruntă, am pregătit prezentări ale soluțiilor profesionale de top din portofoliul ATEN care oferă conectivitate sporită, calitate excepțională a semnalului 4K, simplificarea controlului prin interfața intuitivă și multe alte facilități”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN România.

Practic, în cadrul acestui eveniment vor fi puse în valoare principalele produse: VM3250, VP2120, VE8950, VE66DTH, UC9020, dar și alte soluții Hero/VIP din portofoliu, produse care sunt disponibile și pe piața din România prin rețeaua de parteneri locali.

Switch-ul modular VM3250 este dedicat profesioniștilor care au nevoie să combine până la 32 de surse video pentru a afișa pe un număr de până la 32 de ecrane folosind soluția ATEN Modular Matrix, totul prin intermediul butoanelor frontale. Echipamentul asigură suport pentru rezoluție True 4K. VM3250 este o soluție care permite transmisia unui flux live pentru mai multe canale video conectate. Prin intermediul interfeței web intuitive, sursele video pot fi previzualizate în timp real prin streaming live și interfața permite configurarea facilă a videowall-ului. Echipat cu conversie automată a semnalului, VM3250 permite diverse combinații de interfețe video digitale și analogice, inclusiv Fiber Optic, HDBaseT, DisplayPort, HDMI, DVI, 3G-SDI și VGA. Flexibilitatea și extensibilitatea fac ca această soluție să fie ideală pentru aplicații A/V la scară largă, precum stații de radiodifuziune, centre de control al traficului și al transporturilor, centre de servicii de urgență, precum și orice aplicație care necesită rutare de mare viteză specializat pentru semnalul A/V.

O soluție dedicată organizării de meetinguri în cadrul companiilor care sunt nevoite să-și adapteze dotările pentru noile condiții este switch-ul de prezentare ATEN VP2120. Acesta integrează un switch de matrice video, streaming AV, mixare audio și funcții de colaborare într-un singur echipament compact. Cu o singură intrare HDMI, ieșiri duale HDMI, plus patru canale de streaming bidirecționale, VP2120 asigură colaborarea cu echipamente de tip BYOD pentru a avea întâlniri mai eficiente și mai productive în spații reduse și săli de întâlnire de nivel mic și mediu.

Toți cei pasionați de domeniul audio vizualului sunt invitați să se înregistreze gratuit la link pentru a urmări live sesiunile de prezentare ale tehnologiei ATEN, participând la experiențele oferite în cadrul evenimentului.

Despre InfoComm

InfoComm® este cea mai mare expoziție și conferință tehnologică axată pe industria pro AV. Expoziția este produsă de Asociația Experiențelor Audiovizuale și Integrate (AVIXA) și a ajuns cea de-a 28-a ediție a expoziției comerciale majore din Statele Unite prin Trade Show Executive. În plus, AVIXA și partenerii săi produc un portofoliu global de expoziții și conferințe comerciale, inclusiv InfoComm Brazilia; InfoComm China, Beijing; InfoComm India; InfoComm Mexico; InfoComm Asia de Sud-Est; Integrate; Integrated Systems Europe; și Integrated Systems Rusia.

Despre AVIXA

AVIXA® este Asociația Experiențelor Audiovizuale și Integrate, producător de expoziții comerciale InfoComm din întreaga lume, coproprietar al Integrated Systems Europe și asociația comercială internațională care reprezintă industria audiovizuală. Înființată în 1939, AVIXA are peste 11400 de membri de tip companii și persoane fizice, inclusiv producători, integratori de sisteme, dealeri și distribuitori, consultanți, programatori, companii de evenimente live, manageri de tehnologie, producători de conținut și profesioniști multimedia din mai mult de 80 de țări. Membrii AVIXA creează experiențe AV integrate care oferă rezultate utilizatorilor finali. AVIXA este un hub pentru colaborarea profesională, informații și comunitate și este resursa de frunte pentru standardele AV, certificare, instruire, market intelligence și leadership. Pentru mai multe detalii vizitați avixa.org.

Despre ATEN

Înființată  în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale și soluții inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial.

Având sediul în Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India și România – cu centre de cercetare în Taiwan, China și Canada.

 

Pentru mai multe informații despre ATEN, vizitați www.aten.com.

Poate te intereseaza si