ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță lansarea a două noi SSD-uri PCIe Gen3x4 M.2 2280: ADATA FALCON și SWORDFISH. Ambele SSD-uri sunt ideale pentru creatorii de conținut, fiind construite cu memorie 3D NAND Flash și suport pentru interfața PCIe Gen3x4 pentru a oferi performanțe excelente și fiabilitate sporită.

ADATA FALCON – Performanță creativă

SSD-ul ADATA FALCON este creat pentru a ajuta creatorii de conținut să își sporească puterea creativă. Folosind interfața PCIe Gen3x4 și echipat cu memorie 3D NAND Flash, FALCON oferă viteze de citire/scriere de până la 31000/1500 MB/s pentru productivitate și creativitate neîntrerupte. Cu 3D NAND Flash, FALCON asigură o eficiență și o fiabilitate crescută în comparație cu SSD-urile 2D NAND. Are o capacitate variată, de la 256GB la 2TB, și oferă tehnologii de protecție și corecție a datelor ce ajută la extinderea duratei de viață a SSD-ului. În plus, FALCON dispune de SLC caching inteligent, buffer de memorie și citire/scriere random de 180/180K IOPS pentru a oferi creatorilor performanța atât de necesară în procesele de creație. FALCON este dotat și cu un radiator termic din aliaj de aluminiu pentru disiparea căldurii.

ADATA SWORDFISH – Productivitate în sarcini intense

Ca și în cazul FALCON, noul SSD ADATA SWORDFISH este echipat cu memorie 3D NAND Flash și utilizează interfața PCIe Gen3x4. SWORDFISH oferă viteze de citire/scriere susținute de până la 1800/1200MB/s pentru productivitate crescută, precum și SLC caching, buffer de memorie și citire/scriere aleatorie 4K de 180/180K IOPS. SSD-ul este disponibil cu capacități cuprinse între 250GB și 2TB. Pentru operațiuni stabile, SWORDFISH este echipat cu un radiator elegant din aliaj de aluminiu care nu numai că arată cool, dar rămâne rece chiar și în timpul celor mai intense sarcini.

Integritate și securitate

Cu suport pentru tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check), noile SSD-uri FALCON și SWORDFISH pot detecta și corecta erorile pentru a asigura integritatea datelor, prelungind astfel și durata de viață a produsului. Criptarea AES 256-bit oferă posibilitatea de a asigura datele stocate pe SSD sub parole, departe de accesul neautorizat.

SSD Toolbox și Migration Utility

Fiecare dispozitiv FALCON și SWORDFISH achiziționat se califică pentru descărcarea gratuită a ADATA SSD Toolbox și Migration Utility. SSD Toolbox permite utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze starea unității, nivelul de uzură și informațiile legate de durata de viață. Migration Utility este util în special pentru utilizatorii care fac trecerea de la HDD la SSD, deoarece este proiectat pentru a oferi un backup rapid și ușor de realizat inclusive pentru sistemul de operare.

Atât ADATA FALCON, cât și SWORDFISH sunt susținute de o garanție de 5 ani.

Disponibilitatea exactă a noilor SSD-uri ADATA FALCON și SWORDFISH poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate și prețuri pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat reprezentant ADATA via www.adata.com.


Poate te intereseaza si