ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea noii campanii ‘Build to Create’ în care prezintă o gamă de produse ideale pentru creatorii de conținut. Produsele recomandate includ SSD-uri externe și interne, un HDD extern, module DRAM și carduri de memorie.

 

„Prin această campanie sperăm să ajungem la creatorii de conținut și să le arătăm că produsele ADATA nu sunt doar pentru overclockeri, pasionați de PC și gameri”, a spus Jennie Liu, Brand Marketing Director la ADATA. „Fie că sunt creatori de animații, designeri 3D, fotografi sau vloggeri, produsele ADATA le oferă performanța și fiabilitatea ridicată de care au nevoie pentru a crea și a partaja conținut uimitor.”

Odată cu apariția noilor tehnologii și platforme, o nouă tipologie de creatori de conținut se află acum în centrul atenției. De la profesioniști din industrii creative precum publicitate, media și design, la vloggeri, YouTuberi, streameri și influenceri, cu toții au nevoie de dispozitive fiabile și performante, care să le ușureze cât mai mult procesul creativ. Odată cu numărul tot mai mare de creatori de conținut, a apărut și o nouă piață de produse fiabile și performante, dedicate special acestora.

Pentru a răspunde nevoilor variate ale creatorilor de conținut din diferite medii, campania „Build to Create” include o multitudine de produse ADATA, cum ar fi:

ADATA Premier DDR4 3200

Memoriile ADATA Premier U-DIMM și SO-DIMM DDR4 3200 sunt cele mai recente soluții de upgrade care suportă cele mai noi platforme Intel și AMD pentru transfer de date mai rapid și eficiență energetică sporită. Folosind un design de 288/260 de pini, tensiunea de funcționare a fost redusă de la 1.5V pe DDR3 la 1.2V, ceea ce nu numai că ajută la economisirea energiei cu 20%, dar crește și viteza de transfer la 25,6 GB/s.

SSD-ul ADATA FALCON M.2 2280 PCIe Gen3x4

Folosind cea mai recentă interfață PCIe Gen 3×4, cache NVMe 1.3 și SLC, noul SSD ADATA FALCON oferă performanțe excepționale de citire de până la 3100 MB/s și performanțe de scriere de până la 1500 MB/s, ideale pentru randări 3D, editare și animație. De asemenea, dispozitivul dispune de tehnologie Low-Density Parity-Check (LDPC) și criptare AES 256 biți.

 

SSD-ul extern ADATA SE800  

SSD-urile SE800 sunt proiectate pentru mobilitate deplină, având un design compact și ușor, elegant. Mai importante sunt caracteristicile sale de performanță și durabilitate, precum rezistența la apă, șocuri și praf, și vitezele de citire/scriere de până la 1000 MB/s.

 

SSD-ul extern ADATA SE760

SSD-ul extern SE760 combină estetica elegantă cu performanțe de mare viteză, cu design modern, caracterizat de o carcasă metalică robustă, cu suprafață texturată. Folosind interfața USB 3.2 Gen 2, noul SE760 oferă viteze de citire de până la 1000 MB/s.

HDD-ul extern ADATA HM800

Hard disk-ul extern ADATA HM800 și crearea de conținut sunt o potrivire excelentă! Utilizatorii pot înmagazina cantități impresionante de conținut cu o capacitate de stocare de 4, 6 sau 8TB și pot face cu ușurință backup cu ajutorul funcției One-Touch Backup. Mai mult, criptarea AES pe 256 biți protejează datele stocate împotriva intruziunilor și expunerii accidentale.

Cardurile de memorie ADATA Premier ONE SDXC UHS-II

Cardurile de memorie Premier ONE SDXC UHS-II îndeplinesc cele mai noi standarde, oferind o citire ultra-rapidă de până la 290MB pe secundă, fiind de 3 ori mai rapide în comparație cu cardurile SD UHS-I. Cardurile de memorie Premier ONE SDXC UHS-II acceptă, de asemenea, redarea video la cel mai înalt nivel V90.

Cardurile de memorie ADATA Premier ONE microSDXC UHS-II

Cardurile de memorie Premier ONE microSDXC UHS-II îndeplinesc cele mai noi standarde UHS-II, oferind viteze de citire ultra rapide de până la 275MB pe secundă, de aproape 3 ori mai rapide în comparație cu UHS-I. În plus, cardurile de memorie Premier ONE microSDXC UHS-II oferă o viteză video la cel mai înalt nivel V90 care acceptă înregistrare neîntreruptă Ultra HD 8K, 4K și video 3D/VR cu smartphone-uri, tablete, camere video și drone.

Cardurile de memorie ADATA Premier Pro SDXC UHS-I U3

Seria de carduri de memorie SDXC UHS-I U3 Premier Pro oferă performanțe îmbunătățite, cu viteze de citire/scriere de până la 100/80 MB/s, permițând captarea de imagini și videoclipuri de înaltă definiție, inclusiv fotografie în modul burst. Cardurile dispun de calificare V30 (Clasa de viteză video) și suportă înregistrare video Ultra HD 4K.

Cardurile de memorie ADATA Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I

Cardurile de memorie microSDXC / SDHC UHS-I Premier Pro sunt concepute pentru camere de bord și camere video, perfecte pentru sarcini repetate de scriere/suprascriere. De asemenea, acestea îndeplinesc standardul A2 pentru executarea mai rapidă și mai ușoară a aplicațiilor. Fiind calificate V30 (Clasa de viteză video), cardurile pot înregistra cu o viteză minimă de 30MB pe secundă.

 

Creează cu ADATA – concurs pe Instagram

Pentru a da startul noii campanii, ADATA va găzdui un concurs pe pagina sa de Instagram, Creează cu ADATA, pentru a încuraja creativitatea. Concursul va avea loc în perioada 14 mai – 30 iunie 2020. Pentru a participa, concurenții trebuie să posteze o creație proprie, care să includă, dar fără a se limita la, fotografii, tablouri, desene, muzică sau videoclipuri și să o eticheteze cu hashtag-ul #CreatewithADATA. Participanții vor avea șansa de a câștiga un SSD ADATA Falcon PCIe M.2 2280 de 1TB sau un SSD extern SE800 de 1TB. (https://www.instagram.com/adata_global/)


Poate te intereseaza si