Bogdan Mihalcea, ATEN Romania

ATEN, lider mondial în soluții de conectivitate și sisteme complete de administrare, a lansat recent pentru partenerii din zona Europei de Est o serie de webinare, în fiecare zi de joi, de la ora 11, pe teme actuale din domeniul tehnologiei în funcție de provocările cu care se confruntă partenerii din regiune în contextul actualei situații. Ca punct principal de training și suport vânzări, ATEN Romania acoperă regiunea Europei de Est pentru țările: România, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Serbia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia de Nord.

Seria de webinare ATEN au debutat în luna aprilie cu teme precum: ATEN în mediul de lucru prilejuit de Covid-19, cum să faci transmisiile live la un nivel profesionist în mod simplificat, cum să configurezi un server de la distanță ș.a. Gazdele webinarelor ATEN sunt Bogdan Mihalcea, Country Manager – ATEN Romania, Sorin Iliescu, Field Application Engineer ATEN Romania și Ionela Chiluț – Channel Manager ATEN Romania.

În acest moment de dificultate la nivel mondial care presupune o adaptare la restricțiile pe care le impune prevenția, tema de bază pentru noi este continuitatea în afaceri. Dacă performanța și fiabilitatea reprezintă doar două dintre elementele necesare pentru implementarea unei soluții de succes pe termen lung, cel de-al treilea este dezvoltarea și susținerea unui canal de comunicare eficient cu partenerii noștri, integratorii și utilizatorii, către care transmitem cunoștințe, suport și service. Însă rolul principal în acest demers al nostru este de a asigura transferul de cunoștințe necesar pentru provocările pe care le întâmpină în momentul actual piața. Iar aici, sesiunile de întrebări și răspunsuri, precum și dezbateri sunt esențiale în cadrul sesiunilor noastre, precum și alegerea următoarelor teme inspirate de participanți, care să asigure informația și modul de lucru eficient de la distanță”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager – ATEN România.

Canalul de parteneri are în vedere asigurarea unei infrastructuri solide, bazate pe echipamente și soluții performante și fiabile, iar ATEN deține la ora actuală cel mai potrivit portofoliu de soluții și produse în acest sens. Compania ATEN a deschis la finalul anului trecut un birou local în România, demonstrând astfel un focus sporit spre a deservi mult mai rapid și eficient clienții din această regiune a Europei de Est pe care o acoperă biroul local. Toți cei interesați sunt invitați să participe, să pună întrebări și teme în discuție în cadrul webinarelor pe care le organizează compania ATEN în fiecare săptămână, în ziua de joi. Umătoarele teme ale lunii mai sunt:

  • ”Energy Remote Control and Energy Efficiency” – joi, 14 mai, de la ora 13,
  • ”Biroul digital: ATEN equipment interconnect” – joi, 21 mai, de la ora 13.

Pentru a vă înscrie la următoarele webinarii vă invităm să transmiteți un email la: sorin.oprescu@ro.aten.com Webinarele au loc în limba engleză pentru că se adresează întregii regiuni. Temele dezbătute pot fi urmărite ulterior pe canalul de YouTube al companiei ATEN la link.

Despre ATEN

Înființată  în anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare. Incluzând soluții KVM, soluții A/V profesionale și soluții inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conectează, administrează și optimizează echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educație, media și transporturi. ATEN deține peste 570 de brevete înregistrate la nivel internațional și o echipă de cercetare ce asigură un flux constant de soluții inovatoare, de unde rezultă un portofoliu cuprinzător de produse disponibile la nivel mondial. Având sediul în Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins și are astăzi subsidiare în China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India și România – cu centre de cercetare în Taiwan, China și Canada.

Pentru mai multe informații despre ATEN, vizitați www.aten.com.


Poate te intereseaza si