ViewSonic TD2455-PR

TD2455 asigura compatibilitate multi-platforma, raspunde rapid la comenzi, foloseste tehnologie In-Cell Touch si un design ergonomic avansat, care faciliteaza un control eficient

ViewSonic, lider global pe piata solutiilor de afisare, a introdus recent monitorul de 24 de inches TD2455 cu suport tactil pentru pana la 10 atingeri simultane. Datorita tehnologiei In-Cell Touch, raspunsului deosebit de rapid la comenzi si designului sau ergonomic, ViewSonic TD2455 asigura un nivel ridicat de control in salile de clasa si productivitate sporita in spatiile de lucru in echipa.

Controlul tactil intuitiv garanteaza o experienta fluida in utilizare, iar prin suportul multi-touch pentru pana la 10 atingeri simultane, mai multi utilizatori pot scrie sau desena simultan pe suprafata aceluiasi ecran, folosind stylus-uri sau propriile degete. De altfel, monitorul este livrat impreuna cu stylus optimizat, cu greutate redusa, ce poate fi utilizat pentru a scrie notite, pentru a desena sau pentru a derula alte activitati ce necesita mai multa precizie decat cea oferita de varfurile degetelor. Iar pentru a evita ratacirea acestui mic dispozitiv, acesta poate fi atasat bazei ecranului. In plus, modelul este prevazut cu interfata USB 3.2 Tip-C, ceea ce il transforma intr-un adevarat nod de interconectivitate, caci faciliteaza conectarea cu sisteme desktop, laptopuri si sisteme Chrome, asigurand in acelasi timp suport pentru alimentarea cu energie, suport video si suport audio – prin intermediul unui singur cablu.

TD2455 este prevazut cu un suport ergonomic cu doua articulatii, datorita caruia ecranul poate fi inclinat si ajustat in asa fel incat utilizatorul sa beneficieze de o experienta optima. Datorita acestui design robust, monitorul este ideal pentru o serie de scenarii de utilizare, in care este necesara interactivitatea sporita. Iar cu ajutorul kitului de montare optional, TD2455 poate fi folosit si cu dispozitive client VDI.

Caracteristici principale ale monitorului cu ecran tactil TD2455:

  • Diagonala de 24” cu rezolutie nativa Full HD (1920×1080);
  • Ecran tactil in 10 puncte cu tehnologie PCAP;
  • Design ergonomic, panou IPS deosebit de clar si rama extrem de ingusta pe 3 laturi;
  • USB 3.2 Tip-C, DisplayPort si HDMI.
“TD2455 este noul nostru monitor cu ecran tactil ce poate fi implementat intr-o multitudine de scenarii de utilizare pentru a stimula partajarea si productivitatea. El este prevazut cu optiuni de conectivitate multiple, astfel ca poate fi conectat cu usurinta la un video-proiector sau la o tabla interactiva, ceea ce il transforma intr-o excelenta solutie de acest fel. De aceea, indiferent daca este folosit la birou, ca dispozitiv pentru lucru in echipa, sau chiar in sali de clasa, TD2455 poate imbunatati eficienta si rezultatele intregii echipe”, a spus Nick Lin, product marketing manager pe display-uri de la ViewSonic.

Produsele ViewSonic pot fi comandate in Romania prin partenerii de distributie ELKO.

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experienta in domeniu de peste 30 ani si birouri in peste 100 orase din toata lumea. Datorita spiritului inovator si viziunii sale, ViewSonic ofera utilizatorilor o experienta vizuala superioara, datorita unui portofoliu de produse ce include monitoare, ecrane comerciale, table interactive ViewBoard, ecrane cu suport tactil si video-proiectoare. Alaturi de un suport software de top si servicii de calitate, precum ecosistemul inovator myViewBoard, ViewSonic schimba radical experienta invatatului, pentru toata lumea, pretutindeni. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati ViewSonic.com si urmariti paginile dedicate de Facebook, Instagram, Linkedin si YouTube.


Poate te intereseaza si