Design ergonomic inteligent și funcționalitate USB-C, adaptat confortului de acasă

ViewSonic, lider global pe piața soluțiilor de afișare, anunță faptul că monitoarele din seria VX85 dețin premiul iF pentru design. Proiectate în vederea optimizării divertismentului pentru acasă, pentru a oferi experiențe la o calitate de studio, monitoarele din seria VX85 au o mulțime de atribute din spectrele ergonomiei și tehnologiei. Sunt disponibile două diagonale, de 24 de inches și 27 de inches, ambele prevăzute cu un design circular inovator, ce permite rotirea în plan orizontal și înclinarea față-spate pentru un confort optim, alături de un sistem practic de gestionare a cablurilor. În același timp, construcția cu rame deosebit de înguste și soluția de reducere a emisiilor de lumină albastră maximizează la rândul lor nivelul de confort asigurat utilizatorului, indiferent de mediul de utilizare.

“Experiență de 30 de ani deținută de ViewSonic în proiectarea și producerea de soluții vizuale inovatoare, cu nenumărate premii obținute, reprezintă cel mai valoros atribut al nostru, căci ne permite să le oferim clienților produse care să îi inspire în activitatea lor, indiferent că este vorba despre muncă, de activitatea de învățare sau relaxare. Datorită designului subtil și inteligent, seria VX85 a obținut prestigiosul premiu iF pentru design, ceea ce demonstrează că este perfect adaptată preferințelor utilizatorilor în materie de confort, ceea ce permite crearea cadrului ideal pentru obținerea celei mai bune experiențe vizuale.”, a spus Oscar Lin, Director al Diviziei de Monitoare de la ViewSonic.

Premiul iF pentru design – Aspect estetic și practic

Designul inovator circular al monitoarelor din seria VX85 permite atât funcția de înclinare față-spate în intervalul -5o/+20o, cât și rotirea în plan vertical de până la 30o pentru o experiență vizuală cât mai plăcută, precum și aspectul fără expunerea în exces a cablurilor. Ecranul IPS cu rame ultra-înguste asigură o prezență elegantă, iar utilizatorii cu simț artistic vor aprecia cu siguranță sistemul de fixare VESA ascuns, precum și finisajele negru și argintiu mat, caracteristici neprețuite pentru decorarea cu bun gust a locuinței.

Excelența în design atinsă de VX85 a fost recompensată cu premiul iF pentru Design, acordat pentru experiența de „divertisment partajat” oferită într-o gamă largă de aplicații vizuale. Aspectul elegant și suportul texturat ce joacă rol de sistem pentru ascunderea cablurilor au fost menționate ca elemente de design deosebite. În plus, VX85 oferă și o calitate superioară a imaginii, caracterizată de uniformitatea iluminării din orice unghi ar fi privit ecranul.

Funcționalități încântătoare și ușurință în utilizare

Utilizatorii beneficiază din plin de flexibilitatea dată de portul USB-C cu care sunt prevăzute noile monitoare ViewSonic din seria VX85, prin intermediul căruia se asigură suportul audio, video și alimentarea cu până la 60W, ceea ce conferă o convergență ireproșabilă și compatibilitate perfectă cu o multitudine de tipuri de laptopuri, tablete, smartphone-uri și PC-uri. Totodată, monitorul este prevăzut cu porturi HDMI, VGA (VX2485) și DP (VX2785), ceea ce garantează și mai multă flexibilitate și versatilitate. La rândul său, ambalajul cu aspect de „cutie de pizza” și sistemul de asamblare în 4 pași care nu necesită niciun fel de scule garantează instalarea rapidă și fără efort.

Confort vizual și calitate

O experiență vizuală confortabilă presupune cele mai înalte standarde de protejare a ochilor și calitate a imaginii, mai ales când este vorba despre conținut care presupune sesiuni prelungite de redare sau partajare vizuală, precum jocuri, filme, seriale sau proiecte pentru muncă. Cu noile monitoare VX85 îți poți construi mediul ideal pentru astfel de activități, fiind prevăzute cu tehnologii de reducere a emisiilor de lumină albastră și a tremurului de imagine certificate TUV. Nu în ultimul rând, calitatea deosebită a imaginilor redate este datorată și panourilor cu tehnologie SuperClear IPS, care garantează omogenitatea iluminării și acuratețea sporită, indiferent de unghiul de vizionare.

 

Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitați ViewSonic.com și urmăriți paginile dedicate de Facebook, Instagram, Linkedin și YouTube.

 

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experiență în domeniu de peste 30 ani și birouri în peste 100 orașe din toată lumea. Datorită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic oferă utilizatorilor o experiența vizuală superioară, datorită unui portofoliu de produse ce include monitoare, ecrane comerciale, table interactive ViewBoard, ecrane cu suport tactil și video-proiectoare. Alături de un suport software de top și servicii de calitate, precum ecosistemul inovator myViewBoard, ViewSonic schimbă radical experiența învățatului, pentru toată lumea, pretutindeni. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, despre produsele și soluțiile sale, vizitați www.viewsonic.com.


Poate te intereseaza si