Barete leduri

Tehnologia a evoluat enorm de mult, astfel incat in zilele noastre, intrebarea este cum sa facem sa…? si nu daca putem facem sa…? Tehnologia este incorporata in casa in care locuim, la locul de munca, in lcatiile de relaxare, pretutindeni. Aceasta s-a dezvoltat si este intr-o continua evolutie si Zutech ia toate masurile necesare pentru a fi la curent cu ultimele descoperiri, cu ultimele aparitii pe piata, pentru a-si putea intampina clientii si pentru a le putea satisface cerintele.

O parte din vasta lumea a tehnologiei este reprezentata de cea LED, Zutech numarandu-se printre putinii ofertanti de pe piata care pun la dispozitie barete LED. Dupa revolutia benzilor LED, baretele LED vin sa acapareze piata iluminatului si a componentelor electronice. Durabilitatea acestor barete LED este net superioară. Baretele LED constituie si cea mai importanta parte din televizoarele noastre, calitatea imaginii fiind clar superioara si imbunatatita ca urmare a utilizarii lor.

Performanta baretelor LED oferite de Zutech este impresionanta, impecabila si rentabila. Desi este un produs care abia a patruns pe piata de nisa, pretul la care Zutech va ofera baretele lor este foarte avantajos. De asemenea, zilnic puteti beneficia de noi reduceri.

           Unul dintre avantajele folosirii acestora este ca au o durata de functionare continua foarte mare, de peste 60.000 de ore si sunt fabricate din aluminiu, un material usor si rezistent. Astfel, puteti fi siguri ca nu se vor sparge si nu se vor arde. Modul de functionare al baretelor led, prin aprinderea instantanee a unui cip la putere maximă, constituie un alt avantaj. O data instalate, puteti avea garantia ca vor functiona vreme indelungata si veti beneficia de un iluminat sau o imagine TV mult superioara celor anterioare.

           Marcile comercializate de Zutech sunt dintre cele de prima linie, printre ele numarandu-se Vestel, Samsung, Toshiba, LG, Sony. Astfel, calitatea produselor este implicita. Acestea vin pentru diferite dimensiuni, respectiv de 32/39/40/42/46/50 inch si nu numai precum si in seturi de cate 4/7/9/11/12/leduri. Atunci cand alegeti tipul de bareta LED, trebuie sa aveti grija la compatibilitatea acesteia cu tipul de televizor pe care il aveti. Specificatiile care insotesc fiecare produs ofera detalii in aceasta privinta. Specificatiile va vor oferi detalii si privind puterea si voltajul baretelor LED pentru a nu exista neconcordante si nepotriviri intre acestea si dispozitivul dvs.

           Produsul ales va ajunge la dvs. in cel mai scurt timp, rapiditatea transportului constituind un alt avantaj de care beneficiati la Zutech. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti produsul corespunzator si veti putea beneficia de el intr-un timp rapid.


Poate te intereseaza si