Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a anunțat lansarea camerei de rețea AXIS Q9216-SLV, o cameră de colț compactă și robustă concepută să ofere un câmp vizual larg și o acoperire totală a zonei supravegheate. Disponibilă în culoarea albă și oțel inoxidabil elegant, camera oferă o calitate video înaltă cu rezoluție de 4 MP și dispune de wide dynamic range (WDR) care aduce claritate, chiar și atunci când scena conține atât zone întunecate, cât și zone luminoase.

Această cameră certificată IK10+/IP66, rezistentă la vandalism, este potrivită pentru utilizarea în instalările de securitate sporită, precum închisori și secții de psihiatrie, acolo unde este necesară prevenirea incidentelor de auto-vătămare. Camera este prevăzută cu sistem de iluminare cu infraroșu (IR) invizibil de 940nm și mască poligonală de protejare a confidențialității persoanei, pentru a oferi flexibilitate și a garanta respectarea intimității persoanelor. În plus, pentru ușurință în întreținere, carcasa din oțel inoxidabil corespunde standardelor IP66 și IP6k9k, putând fi curățată folosind jeturi de apă de temperatură ridicată și presiune înaltă. De asemenea, capacul frontal din două bucăți și rezistent la abraziune poate fi demontat ușor pentru o curățare temeinică.

 

Principalele caracteristici includ:

  • Designul și materialul din care este construită camera previne rănirea persoanelor din încăperea monitorizată – prin caracteristica de anti-ligature –, fiind o cameră robustă (IK10+);
  • Cameră de colț – ceea ce permite acoperirea întregului spațiu, fără a lăsa unghiuri moarte;
  • Tehnologie WDR și iluminare IR invizibilă (940 nm);
  • Design compact – ușor de instalat;
  • Tehnologie Zipstream care suportă H.264 și H.265;

Camera AXIS Q9216-SLV include tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 și H.265, care reduce semnificativ lățimea de bandă și capacitatea de stocare. Mai mult, firmware-ul semnat și modulul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 ajută la prevenirea accesului neautorizat și protejarea sistemului.

Mai multe informații despre camera de rețea AXIS Q9216-SLV aflați de la link, camera fiind disponibilă prin intermediul rețelei de distribuitori Axis de la data de 1 aprilie a acestui an.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.500 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Poate te intereseaza si