olx

OLX lansează o inițiativă de susținere a antreprenorilor și afacerilor locale

OLX, cea mai mare platformă de anunțuri din România, lansează o acțiune de susținere a antreprenorilor și afacerilor locale, răspunzând urgent crizei înregistrate în mediul socio-economic, la nivel național.

Redeschide pe OLX se adresează tuturor antreprenorilor, IMM-urilor, producătorilor locali care în aceste momente critice au nevoie de a se menține activi și cât mai aproape de consumatori.

OLX își “deschide porțile” antreprenorilor din offline și online, oferind gratuit în perioada aprilie-iunie pachete de promovare online ce conțin 20 de anunțuri Premium pe lună, bonusuri de promovare pe OLX, promovare în cadrul campaniei digitale, precum și suport din partea echipei de vânzări pentru realizarea contului și încărcarea anunțurilor.

Obținerea pachetelor de anunțuri și de promovare se poate face prin completarea unui formular disponibil pe redeschide.olx.ro, urmând ca echipa de vânzări OLX să selecteze și să ia legătura cu cei înscriși pe platformă.

Redeschide pe OLX vine în întâmpinarea celor care doresc să își desfășoare activitatea în condiții de siguranță și care mizează pe adaptarea afacerii la mediul online.

“Demersul nostru este menit să acorde un punct de sprijin și rezistență în această perioadă plină de provocări. Suntem cu toții acasă și putem fi cu toții conectați, inclusiv la produsele și serviciile favorite. Platforma OLX este pregătită să susțină afacerile locale afectate de contextul actual să își continue activitatea economică, cu ajutorul reconfigurarii modelului de business și, implicit, focus pe vânzările online. Suntem alături de ei și îi încurajăm, astfel, să rămână «deschiși» pentru business și consumatori”, afirmă Paul Neagoe, Head of OLX România.


Poate te intereseaza si