Când Apple a lansat iphone-ul 5 lumii întregi, a fost de neclintit faptul că display-ul de 4-inch a fost construit pentru a se potrivi perfect într-o singură mână! Și într-adevăr a fost, pentru că ecranul a fost doar alungit, lățimea rămânând aceeași !

5.5iphone

Sună că un detaliu minor, însă utilizarea cu o singură mână este un criteriu după care Apple și-a stresat designeri în alegerea unei forme pentru iphone.

Acest lucru face că perspectivă de Phabletei Apple de 5.5-inch să fie încurcată. Cum vei fi în stare să operezi pe un telefon așa mare cu o singură mână ? Este o dilema.

iphone_6_mockups_gold_gray_silver

Noile detalii despre mărimea display-ului celor două iPhoneuri 6 zvonite s-au răspândit foarte repede, și Apple a raportat rezolvarea problemei cu software-ul.

Într-o poveste mare astăzi au fost dezvăluite detalii despre iWatch, The New York Times a menționat o funcție specială care va fi în iphone-ul 6 de 5.5-inch.

“To deal with concerns that a bigger phone will make typing with one hand difficult (the current iPhone has a 4-inch screen), some changes to the design of the iPhones’ software interface will allow people to type or use apps with just one hand — there will be a one-handed mode that can be switched on and off, two employees said.”

 

iPhone-ul 6 de 5.5-inch este așteptat ca fiind expediat mai târziu anul acesta.

 

Poate te intereseaza si