ELKO si LG - Solutii Hoteliere

*ELKO participă la RomHotel alături de LG Business Solutions prezentând soluții ale viitorului pentru industria hotelierăELKO si LG la RomHotel

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori regionali de produse și soluții IT și electronice de consum, prezintă soluții și sisteme dedicate industriei hoteliere în cadrul expoziției internaționale de echipamente și dotări pentru HORECA, RomHotel, eveniment ce are loc în perioada 20-23 februarie, la Romexpo. Platformă de dialog pentru afaceri, evenimentul reunește reprezentanți ai producătorilor și distribuitorilor de structuri și echipamente specifice, precum și producători și distribuitori de echipamente electronice, audio, video, software și hardware destinate hotelurilor sau unităților de alimentație publică și catering.

ELKO participă la această ediție a expoziției RomHotel alături de unul dintre partenerii săi strategici, LG Business Solutions, și prezintă soluțiile LG Pro: Centric Hotel TV și soluții Digital Signage – soluții inovatoare, optimizate și personalizate, dezvoltate pentru a îmbunătăți experiența clienților în timpul călătoriilor. De la videowall-uri impresionante, la sisteme de monitoare de înaltă rezoluție și aplicații interactive, care pot fi conectate la diverse tipuri de dispozitive inteligente, oaspeții au acces la diverse tipuri de conținut, de la anunțuri și clipuri de promovare, la clipuri de divertisment. Aceste soluții le oferă clienților, în holuri, restaurante sau în camera de hotel, facilități cum sunt conectivitatea web, compatibilitatea cu dispozitivele mobile și informații personalizate.

Cu peste 25 de ani de tradiție, expoziția internațională RomHotel este o platformă ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității. Evenimentul, dedicat furnizorilor, autorităților de turism locale și internaționale, misiunilor diplomatice în România sau editurilor dedicate, se desfășoară în paralel cu Târgul de Turism al României, ediția de primăvară.

ELKO participă la RomHotel alături de LG Business Solutions cu soluții ale viitorului pentru industria hotelieră

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 40.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1.768 de milioane USD (1.497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home&office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații: www.elko.ro

Poate te intereseaza si