Moto G8
Moto G8

Motorola sărbătorește astăzi 100 de milioane de smartphone-uri moto g vândute în întreaga lume, dar și lansarea pe piață a unui nou dispozitiv, încărcat de inovație și experiențe premium. Motorola prezintă moto g8 power, un smartphone cu o cameră concepută ca să uimească, cu un ecran cu adevărat captivant și o baterie care oferă libertatea de a profita de toată tehnologia.

Noul moto g8 power include o baterie de top la nivelul industriei, de 5.000 mAh, astfel încât utilizatorii pot să-și hrănească creativitatea fără obstacole pe toată durata zilei – prezentând o cameră AI versatilă și o experiență de divertisment fenomenală, care vă va cuceri.

Trăiește viață fără încărcător cu moto g8 power cu baterie de 5000 mAh

Utilizatorii pot uita de bateriile externe, de căutarea prizelor sau de modul de economisire a bateriei. moto g8 power este echipat cu o baterie de 5.000 mAh, concepută să dureze trei zile cu o singură încărcare.² Cu o durată de viață excepțională a bateriei, una de top la nivelul industriei, dispozitivul moto g8 power oferă ocazia de a asculta muzică timp de 188 de ore sau de a urmări diferite video-uri pentru 21 de ore.

moto g8 power este echipat cu o cameră quad cu AI, cu ajutorul căreia se poate filma de la orice distanță, fie de aproape, fie de la distanță. Fotografierea este foarte ușoară și rapidă cu camera principală de 16 MP cu focusare rapidă și autofocus cu detectarea feței, iar pentru fotografierea de tip landscape, la un unghi ultralarg, camera încadrează de patru ori mai mult în comparație cu lentilele standard. Obiectivul telephoto cu rezoluție înaltă surprinde detalii la distanță mare păstrând calitatea incredibilă a imaginii. Camera Macro Vision dedicată permite fotografierea unor prim-planuri incredibile, de cinci ori mai aproape de subiect. Pentru selfie-urile demne de Instagram care strălucesc în orice lumină, camera frontală cu tehnologie Quad Pixel¹ oferă fotografii clare și vii.

moto g8 power a fost construit pentru a aduce conținutul la viață cu difuzoare stereo duble puternice. Cu ajutorul sistemului inteligentului Dolby® audio, sunetul este cu 50% mai intens pentru o experiență audio clară. Filmele, serialele sau jocurile depășesc realitatea pe ecranul incredibil de 6.4 ”Max Vision.

Cu un procesor octa-core Qualcomm® Snapdragon ™ 665 și 4 GB RAM, moto g8 power oferă toate performanțele necesare. Cu 64 GB spațiu de stocare, oferă suficient loc pentru păstrarea tuturor aplicațiilor, melodiilor, filmelor și fotografiilor preferate.

Acest smartphone puternic nu poate fi răpus nici de picăturile de apă, fiind protejat împotriva stropilor. Designul rezistent la apă asigură protejarea telefonului în interior și în exterior. În plus, moto g8 power vine cu interacțiunile exclusive Moto Experiences și cu o versiune Android-10 curată, fără bloatware.

Disponibilitate și preț

moto g8 power va fi disponibil în România, începând cu luna martie, la un preț de pornire de 999 lei. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați .

Oferta Moto G8 Plus:

Emag

Declinarea responsabilității

¹În modul Quad Pixel, senzorul de 16 MP combină 4 pixeli într-unul.

²Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative  și bazate pe o utilizare medie testată pe un profil de utilizare combinată (care include atât timpul de utilizare cât și de standby) în condiții optime de rețea. Performanța efectivă a bateriei diferă și depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, rețea și setările dispozitivului, temperatură, condiția bateriei și tiparele de utilizare.

³În comparație cu o singură boxă, pe baza testelor interne față de Motorola și o selecție de smartphone-uri concurente cu o singură boxă. Rezultatele pot fi diferite.

4 Design-ul rezistent la apă crează o barieră care protejează împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgeri accidentale, picături de apă, transpirație sau ploaie ușoară. Nu este conceput pentru a fi scufundat în apă, sau expus la apă sub presiune sau alte lichide; Nu este impermeabil.

MOTOROLA, Logo-ul stilizat M, MOTO și familia MOTO de mărci sunt mărci înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau subsidiarelor acesteia. GOOGLE și ANDROID sunt mărci înregistrate ale Google LLC. Fabricat cu tehnologii Dolby sub licență de la Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Audio, și simbolul dublu-D sunt mărci înregistrate ale Dolby Laboratories. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietatea respectivilor deținători. ©2020 Motorola Mobility LLC.

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo, responsabilă de crearea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto și Motorola.


Poate te intereseaza si