• Cea mai mare comandă de grup a fost de peste10.000 de lei
  • 70% dintre cei care comandă în grup efectuează plata online, cu cardul

Pentru a economisi timp și costuri cu livrarea, locuitorii marilor orașe preferă din ce în ce mai mai mult ca, atunci când efectuează comenzi cu livrare la domiciliu, să comande împreună cu mai multe persoane. La Cluj-Napoca, unde platforma online de food delivery EuCeMananc pune le dispoziția utilizatorilor această funcționalitate, 60% dintre comenzile de mâncare online sunt efectuate în grup.

Totodată, 70% dintre cei care aleg comanda de grup preferă să achite online, cu cardul. Cea mai mare comandă de grup din Cluj-Napoca a însumat peste 10.000 lei și a inclus preparate precum noodles, pui, paste, supe și desert.

“Această funcționalitate ajută utilizatorii să economisească timp și bani printr-o comandă comună, iar clujenii, care sunt deschiși să îmbrățișeze noile tehnologii, au adoptat rapid această modalitate de comandă lansată de curând de EuCeMananc. Este foarte important pentru noi să oferim utilizatorilor cea mai bună experientă de food ordering, de aceea ascultăm sugestiile lor, ținem cont de ele și încercăm să dezvoltăm functionalitățile care le sunt utile. Planul nostru pentru 2020 este să ne concentrăm eforturile pe optimizarea calității serviciilor, a timpului de livrare și a diversității ofertei”, a spus Mihai Brenda, COO EuCeMananc.

La numai o lună de la intrarea pe piața clujeană, în luna decembrie a anului trecut, platforma a ajuns la 85 de restaurante. În total, EuCeMananc oferă utilizatorilor din 19 orașe posibilitatea să comande online mâncare 7 zile pe săptămână de la peste 700 de restaurante disponibile în aplicație.

În topul preferințelor clujenilor se află preparate ca burger, paste, shaorma, lasagna, supe, falafel, chicken wrap, paste cu pui și pizza, un loc foarte important ocupându-l ofertele restaurantelor de la Meniul Zilei, unde utilizatorii au la dispoziție zeci de opțiuni din această categorie.

EuCeMananc își propune să vină constant cu oferte noi pentru clienții săi din Cluj-Napoca și să ofere o diversitate cât mai mare, inclusiv preparate de la singurul restaurant vietnamez existent, disponibil exclusiv pe platformă.

Pe tot parcusul lunii ianuarie, utilizatorii EuCeMananc beneficiază de livrare gratuită în Cluj-Napoca.

Poate te intereseaza si