It-sh.ro este inainte de orice un partener important pentru toti cei care cauta solutii IT si oferte calculatoare accesibile si eficiente. Clientii magazinului online, persoane fizice si juridice, deopotriva, au acces la produse IT diverse si la servicii care asigura o achizitie simplificata si utilizarea optima a echipamentelor pe care le cumpara. De astfel, avantajele pe care It-sh.ro le ofera clientilor sai sunt numeroase:

Oferte calculatoare, monitoare si laptopuri

Oferta magazinului include laptopuri, monitoare si calculatoare second hand pentru nevoi diverse. Eficient de amplasat acasa sau in birouri, acestea dispun de configuratii diverse si provin din importuri directe din alte tari europene. Clientii au de ales intre calculatoare SH sau refurshished cu licenta Windows 7 home Premium sau Pro, de la branduri renumite, precum IBM, HP, Dell, Acer si multe altele, cu procesoare Intel Core i3/ i5/ i7.

Laptopurile poarta, de asemenea, amprenta de fabricatie a unor branduri renumite, precum cele mentionate anterior, si pot fi P3, P4, dual core, core 2 duo. In ceea ce priveste monitoarele, in oferta sunt disponibile modele TFT si LCD.

Oferte generoase pentru imprimante, multifuntionale si copiatoare

Din oferta magazinului online It-Sh.ro nu lipsesc dispozitive foarte utile intr-un birou si, bineinteles, acasa, precum: imprimantele si multifunctionalele, laser, color si monocrom, A4, de la branduri precum Lexmark sau Epson. Copiatoarele HP, Konica Minolta, Kyocera si Lexmark se regasesc in magazin in variante de pret accesibile, de asemenea, color sau monocrom.

Oferte imbatabile pentru alte produse IT

Dincolo de produsele mentionate anterior, in magazinul online se vand plottere, servere, videoproiectoare, conectica, consumabile si multe alte produse similare. Avantajele pe care clientii le obtin o data cu achizitia, nu tin doar de pret, ci si de eficienta produselor. Absolut toate se afla intr-o stare foarte buna de functionare.

Abonamente eficiente pentru companii

Exista companii care ezita si chiar evita sa faca investitii in produse IT din cauze obiective. Politica magazinului online a fost gandita astfel incat sa vina si in ajutorul acestora. Concret, au fost create tipuri de abonamente pentru echipamente utile in orice tip de birou, accesibile ca pret. Companiile pot sa inchirieze calculatoare, laptopuri, monitoare, videoproiectoare si copiatoare, platind un abonament lunar si fara sa blocheze resurse de capital.

Plata in rate a produselor si puncte cadou

Achizitia produselor este mult facilitata prin posibilitatea de a putea fi platite in rate lunare, fara dobanda. Bancile partenere sunt BT, BRD, BCR, Alpha Bank si Credit Europe Bank – mai multe informatii cu privire la acest mod de achizitie se afla pe site-ul magazinului online. In ceea ce priveste punctele cadou, acestea reprezinta un mod de a multumi clientilor pentru achizitiile pe care le fac si de a le oferi o altfel de reducere de pret pentru urmatoarea achizitie.

Cu o astfel de suita de servicii si oferta generoasa de produse IT, compania a reusit sa se situeze in topul competitorilor de pe aceasta nisa. A avut si continua sa aiba in prim plan clientul, pe care il rasplateste cu oferte accesibile si de calitate.


Poate te intereseaza si