În timp ce pe piața de console li se pune la dispoziție utilizatorilor o serie posibilități în ceea ce privește accesoriile, schimbând opțiunea de comandă și oferindu-le posibilitatea de a utiliza periferice secundare, în jocurile pe PC  se întâmplă tocmai invers.

Competițiile profesionale de jocuri pe computere au arătat, având în vedere modul în care acționează principalii campioni, faptul că folosirea unor accesorii de gaming bune poate fi fundamentală pentru obținerea victoriei. Acest lucru a făcut ca acestea să devină una dintre principalele preocupări ale utilizatorilor care doresc să aibă cele mai bune resurse în mâinile lor pentru a încerca să facă diferența în jocurile multiplayer. Astfel, tastaturile specializate, mouse-urile cu funcții adăugate sau chiar echipamentele de sunet, devin produse asupra cărora ar trebui să vă concentrați dacă vreți să progresați în sectorul competițiilor de jocuri.

Mouse-uri de gaming

Mouse-ul de gaming trebuie să ofere eficacitate, acuratețe și un indice IPR care să satisfacă chiar și utilizatorul care necesită cea mai mare rată de succes în jocurile sale. Că sunt cu fir sau fără fir deja este ceva care, de obicei, ține mai mult de alegerea jucătorului decât de rezultatele pe care  așteaptă să le obțină. Fundamentală este căutarea unei precizii mai mari. Imaginați-vă că unii utilizatori trebuie să se concentreze, să țintească spre unul dintre dușmanii săi, să fie fermi în ceea ce fac, să nu existe vibrații, pentru a-l învinge pe rivalul său dintr-o lovitură singură. Un mouse de gaming bun va face această sarcină mai ușoară și vă va oferi un control echilibrat al impulsurilor, ca și cum ați avea de-a face cu suprafața declanșatorului unei arme reale. În plus, există și niște mouse-uri de  gaming care sunt pregătite să includă macrocomenzi personalizabile, ceea ce reprezintă, de asemenea, un succes în anumite tipuri de jocuri care au nevoie de acces rapid cu ajutorul butoanelor mouse-ului.

Tastaturi de gaming

Viteza de răspuns a tastaturilor de gaming este esențială. De asemenea, este important ca prin atingerea tastelor tastaturii să vă puteți da seama de pulsație fără să fiți nevoiți să apăsați tastele la maxim. Trebuie să permiteți ca degetele voastre să plutească pe taste fără să apară pulsații nedorite. Aceste tastaturi, cele de înaltă calitate pentru gaming, tind să aibă configurații macro rapide, fără a fi nevoie să investiți timp în meniuri complicate, pentru a alege aceste opțiuni. Mai mult decât atât, tastele tastaturii pot fi luminate pentru a se putea distinge în cazul în care aveți tendința de a juca pe întuneric. De altfel, un lucru normal dacă obișnuiți să jucați până târziu în noapte.

În cazul unor jocuri când nu se poate utiliza o tastatură, întră în scenă keypad-ul, un accesoriu mai mic care încorporează taste programabile și o bază pentru a sprijini mâna, care este utilă în cazul jocurilor în care utilizatorul nu se poate opri din scris, dar trebuie să emită expresii specifice în timp ce se luptă.

Sunet

Și deși există multe accesorii pentru jocuri care pot face diferența, cum ar fi volanele pentru jocurile de conducere, controalele de zbor pentru jocuri în care trebuie să pilotați avioane sau controale și joysticks-uri pentru alte jocuri, este inevitabil să vorbim despre sunet.

Echipamentele audio, în special căștile care transmit sunetul direct în urechile noastre, au devenit unul dintre cele mai noi accesorii pe care le puteți folosi pentru a deveni gameri mai buni. Există multe tipuri de jocuri care vă permit să auziți sunetul, astfel încât să știți exact ce se întâmplă în jurul vostru.

 Într-un joc de conducere veți auzi cum se apropie rivalii și într-un joc de război veți putea descoperi de unde vin împușcăturile doar auziind de unde vin gloanțelor. Este ceva care, de asemenea, se bucură de un mare respect în rândul experților în jocuri.

Dincolo de aceste accesorii și componente pentru gaming, dacă vreți să vă bucurați de o experiență bună în timpul jocului și să aveți parte de confort, vă recomandăm să vă cumpărați scaune de gaming.

O ofertă foarte bună de astfel de scaune veți găsi intrând în magazinul online promotii-scaune.roAșadar, intrați în magazin pentru a vedea una dintre cele mai bune oferte de scaune special concepute pentru a vă da posibilitatea să vă concentrați mai bine asupra jocului și să aveți în cele din urmă parte de succesul dorit.


Poate te intereseaza si