Netflix Stories Instagram
Via: 9to5mac.com

Netflix a lansat o nouă opțiune pentru postări pe Instagram Stories și ne-am gândit că o să ți se pară interesantă. Mai multe informații sunt disponibile mai jos și suntem aici pentru întrebări sau detalii suplimentare.

Netflix va simplifica modul în care membrii pot posta pe Instagram Stories despre filmele și serialele Netflix preferate și își pot ajuta prietenii să descopere noi producții pe care să le urmărească.

De acum, abonații care folosesc ultima versiune a aplicației Netflix pentru iPhone pot:

  • Interacționa cu orice titlu din aplicația Netflix pentru iPhone și selecta share.
  • Selecta „Instagram Stories” din lista de aplicații și vor fi direcționați către Instagram Stories unde își pot personaliza postarea cu imagini oficiale ale titlului respectiv, stickere și text.
  • Atunci când imaginea este pregătită, ei vor putea să posteze direct în Stories sau trimite recomandarea în DM către unul sau mai mulți prieteni.
  • Prietenii și cei care urmăresc pagina pot da click pe link în Instagram Story pentru a vedea titlul în aplicația Netflix de iPhone.

Această nouă opțiune este parte din eforturile continue ale Netflix de a face aplicația pentru mobil mai interactivă pentru utilizatori. Postările pe Instagram Stories sunt momentan disponibile pentru iPhone.

Despre Netflix

Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, cu 139 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.

Dacă nu aveți înca un cont pe Netflix, beneficiați de un cont gratuit timp de 30 de zile prin link-ul de aici


Poate te intereseaza si