Vodafone Machine to Machine lider
  • Vodafone s-a clasat pe prima pozitie pentru abilitatile sale de executie si pentru viziunea cuprinzatoare

Pentru al cincilea an consecutiv, Vodafone a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), conform raportului „Magic Quadrant”*, pentru abilitatea de executie si pentru viziunea cuprinzatoare.

„Consideram ca pozitionarea Vodafone de catre Gartner in topul liderilor pentru al cincilea an consecutiv reprezinta un record si o recunoastere pentru progresul nostru exceptional in domeniul Internet of Things, precum si pentru pozitia puternica de lider si inovator pe piata”, a declarat Stefano Gastaut, IoT Director, Vodafone Group.

Cel mai recent Barometru IoT arata ca proiectele IoT devin din ce in ce mai mari, numarul de solutii la scara larga dublandu-se in ultimul an, iar 61% dintre companii sunt de acord ca transformarea digitala este imposibila fara IoT.

Raportul mondial Gartner „Magic Quadrant” despre serviciile Machine-to-Machine este disponibil aici.

In Romania, Vodafone ofera, inca din anul 2003, solutii personalizate M2M pentru numeroase industrii precum retail, automobile, logistica si utilitati. Portofoliul M2M acopera o gama larga de necesitati, de la managamentul flotelor auto, telemetrie, administrarea de la distanta a automatelor pentru vanzari, precum si securitate si supraveghere a locuintelor si a cladirilor de birouri. In septembrie 2018, Vodafone Romania a facut un pas inainte intr-o era a persoanelor si dispozitivelor interconectate prin lansarea primei retele NB-IoT din Europa de Sud-Est pregatita sa ofere companiilor posibilitatea de a beneficia de o gama larga de solutii si de aplicatii menite sa imbunatateasca si sa eficientizeze procesele de afaceri.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 44 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 30 septembrie 2018, Vodafone Group avea 531,9 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 20,4 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

*Gartner, Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide realizat de Pablo Arriandiaga, Eric Goodness, Leif-Olof Wallin, Cindy Madsen, Toni Nyren, Jonathan Davenport, Godfrey Chua


Poate te intereseaza si