Fotbalul este un joc distractiv și interesant. Fiecare mișcare și strategie a jucătorilor fac acest joc incitant. De aceea acest sport are mulți fani și este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care acest sport a determinat mulți jucători să facă pronosticuri pe fotbal. Pariurile din fotbal sunt identice cu cele pe alte pariuri sportive.

Există multe tipuri diferite de pariuri și li se atribuie diferite probabilități. Iată câteva tipuri de pariuri sportive.

Trei pariuri

Acestea au doar trei posibilități, așa-numitul pariu triplu. Primul este că echipa gazdă trebuie să câștige, echipa oaspete câștigă sau ambele echipe trebuie să aibă același număr de goluri sau să nu înscrie, adică să aibă loc o remiză. Pariorul poate lua în calcul una dintre cele 3 posibilități, cea care îi convine cel mai mult.

Handicap asiatic

Acesta este un alt tip de pariu în care fiecare echipă are un handicap în funcție de puterea sa. Echipa considerată mai puternică trebuie să câștige cu mai multe goluri, astfel încât pariorii să câștige. Handicapul asiatic pornește de la cinci la mai multe goluri. Principalul său avantaj îl reprezintă eliminarea alegerii, ceea ce reduce posibilele rezultate de la trei la două.

Handicap european

Spre deosebire de handicapul  asiatic, acesta nu reduce numărul de opțiuni, există doar trei. Niciun pariu nu se anulează, iar pariul nu are loc. După meci, se fac calcule simple pentru a determina handicapul acordat înainte de începerea jocului. Toate golurile sau punctele sunt adăugate la echipa adversă, luându-se de la echipa favorită.

Scor corect

Este o piață modernă în care există multe posibilități. Acesta este unul dintre cele mai dificile tipuri de pariuri pentru că este destul de greu de obținut un scor bun, deoarece rezultatele sportive sunt imprevizibile. Dacă doriți să utilizați acest tip, începeți prin a decide dacă jocul poate fi foarte puternic sau nu.

Număr impar sau par de goluri

Pariurile impare și pare sunt o opțiune atunci când numărul de goluri dintr-un meci este un număr par sau impar; Acest lucru se face prin simpla însumare a tuturor pariurilor plasate. Pariurile impare devin din ce în ce mai populare printre pariori, deoarece oferă cote bune.

Cu toate acestea, poate fi dificil de prevăzut dacă un singur pariu face trecerea de la câștigător la perdant și invers. Prin urmare, adevărații pariori se îndepărtează de aceste opțiuni.

Cotele vor fi, în general, aproximativ 1,90 pentru ambele opțiuni, ceea ce va oferi un avantaj ușor  casei de pariuri contra pariorilor interesați de pariuri, dar este posibil ca aceștia să învingă casa de pariuri în cazul în care cercetează în mod inteligent, înainte de a paria, obiectivul de performanță al echipei.

Deoarece există multe tipuri de pariuri sportive și opțiuni și fiecare prezintă un risc, este bine să le selectați pe acelea cu risc minim, în special cele cu doar două rezultate posibile.

Oportunitate dublă

De asemenea, reprezentat ca 1X, 12, X2. Este o opțiune bună pentru a salva echipa în caz de rezultate imprevizibile. Oferă două posibilități în același timp, deși posibilitățile sale sunt scăzute, spre deosebire de majoritatea celorlalte tipuri de pariuri. Dacă există o șansă ca echipa pe care o considerați câștigătoare să câștige, această opțiune este puțin utilă, deoarece oferă o asigurare suplimentară.

Draw no bet (pariu fără egal)

Draw No Bet este o piață de pariuri care elimină remizele opțiunilor disponibile. Dacă jocul se termină fără ca vreo echipă să câștige, pariul va fi returnat.

Scorecast

Pariul Scorecast constă în două pariuri. Pariorul trebuie să prezică corect jucătorul care marchează primul gol dintr-un meci. Dacă jucătorul selectat nu începe jocul sau nu se înscrie după primul gol, pariul său este determinat în funcție de scorul exact al meciului. Pariul Scorecast atrage cei mai mulți pariori amatori din cauza rezultatelor promițătoare în cazul fiecărui pariu câștigat. Casele de pariuri oferă cote mari pentru această opțiune, ceea ce explică în mare măsură de ce pariorii aleg acest tip de pariu.

Over/under

Pariurile, desigur, atrag cel mai mult pariorii. În general, versiunea 2.5 este folosită în principal pentru a defini un meci de fotbal și a genera mult mai mult de 5.5. Casele de pariuri nu limitează opțiunile. Online, există pariuri alternative începând de la 0.5.

Acest pariu este o opțiună bună, deoarece nu contează ce echipă a marcat primul sau ultimul gol, important este să se marcheze gol.

În prezent, la casele de pariuri online licențiate se pot plasa diverse tipuri de pariuri. Însă recomandarea noastră înainte de a le plasa, este de a intra pe biletu-zilei.com pentru a afla la ce case pariuri online legale puteți paria și cum să pariați astfel încât să aveți noroc.

De asemenea, nu uitați să aruncați o privire și asupra topului cu case de pariuri. Astfel veți afla cele mai bune case de pariuri la care merită să pariați. Succes!


Poate te intereseaza si