Display Allview 2019

Pentru noua serie X, pe care o vom cunoaște în 2019, Allview ia în calcul mai multe variante de display. Opțiunile preferate de brandul autohton se îndreaptă spre display-ul full, în care imaginea nu este limitată în niciun fel.

Telefoanele noii serii ar putea dispune de ecranul prevăzut cu o zonă specială pentru camera selfie, astfel încât întreg display-ul să fie utilizabil. Camera nu ar mai păstra, în acest caz, senzorul de luminozitate. Display-ul “cu orificiu” pentru cameră nu este singura variantă discutată la Allview. Păstrarea unui full display absolut și găsirea unei alte soluții pentru selfie-camera este de asemenea o opțiune analizată pentru noile telefoane Allview.

“Luăm în calcul mai multe variante pentru selfie-camera și pentru tipul de display. Vrem să oferim utilizatorilor o serie revoluționară, așa că încă testăm și cântărim opțiunile, pentru a aduce pe piață o întreagă serie de avantaje, a explicat Lucian Peticilă, managerul general Allview.

Tot pentru display, Allview a optat deja, în cazul noii serii X, pentru soluția inovativă flex–on-glass, trecând la următorul nivel față de chip-on-flex și flex-on-board și lăsând astfel și zona inferioară a display-ului mai curată.


Poate te intereseaza si