Allview Android TV

Brandul autohton începe din această lună comercializarea televizoarelor smart cu Android TV și Google Assistant integrat, Allview fiind și singurul brand din Europa care are contract semnat cu Compania Google în acest sens. 

Cu diagonale impresionante, de 50” și 58”, Android TV-urile de la Allview promit experiențe remarcabile în materie de imagine, sunet, divertisment, gaming și control interactiv al caselor inteligente.

Imagine și sunet la superlativ!

Sunt două dintre calitățile pe care se focusează cele mai smart tehnologii integrate în televizoarele cu Android™ de la Allview.

Noile Android TV-uri sunt capabile de management-ul inteligent al luminozității, reducerea excelentă a zgomotului din imagine, îmbunătățirea semnificativă a tranzițiilor de culoare și oferă  o experiență optimă de vizualizare din orice unghi.

Performanța sunetului este susținută de: DTS, Dolby Audio și Dynamic Range Compression, alături de difuzoarele full range încorporate în incinte acustice, pentru redarea unui sunet clar, de înaltă fidelitate.

Experiență cinematografică inedită

Utilizatorul are la un click distanță filmele pe care le iubește, clipurile de pe YouTube și orice conținut media de pe telefonul personal prin funcția ChromeCast inclusă în Android tv.

Mega Gaming Experience

Doar prin atașarea unui gamepad, televizorul se transformă într-un veritabil centru de gaming, unde utilizatorul beneficiază de sute de jocuri gratuite.

Descoperă magia și simplitatea cu care poți controla casa!

Utilizatorul are controlul total al dispozitivelor smart din casă, indiferent de brandul acestora. Comenzile precum: turn on the light, set temperature at 24 degrees, turn on the air conditioner, turn on the coffee maker etc sunt astfel unificate pentru ca acțiunile acestuia să fie mai facile ca oricând.

Mai mult, datorită telecomenzii inteligente și Google Assistant-ului integrat, tot ce ține de agenda utilizatorului va fi la dispoziția acestuia în câteva secunde, prin comandă vocală. Întrebări și comenzi precum: set an alarm, add to my shopping list, when is my next flight etc își primesc instant răspunsurile, printr-o sincronizare perfectă.

Mai multe detalii despre Android tv-urile de la Allview, aflați de pe https://www.allview.ro/android-tv/. Comenzile făcute până în 06.01.2019 beneficiază de returnarea TVA-ului.


Poate te intereseaza si