Popularitatea telefoanelor smart este data de functiile multiple pe care acestea le indeplinesc si de facilitatile pe care le ofera utilizatorilor. In paralel, se dezvolta insa si o alta industrie: cea care ofera solutii de protectie pentru acest tip de telefoane si bineinteles, cea care ofera o serie de accesorii care, intr-o anumita masura, sunt necesare. Achizitia unui telefon este o investitie destul de importanta si ca orice investitie care poate a fost una destul de mare, ai nevoie de protectie.  In acest sens, accesoriile capata osi mai mare importanta.

Protejarea telefonului este o preocupare a oricarui posesor, datorita faptului ca au trecut vremurile in care scaparea telefonului nu era o mare tragedie. Telefoanele moderne sunt mult mai sensibile, prin urmare se impune accesorizarea lor cu folii, huse si carcase de protectie.

Exista o adevarata industrie in ceea ce priveste accesoriile pentru smartphone-uri, astfel incat puteti alege din o gama variata de astfel de solutii. Protejarea ecranului smartphone-ului de zgarieturi, impuritati si praf devine un obiectiv indeplinit cu ajutorul gamei variate de folii de protectie. Disponibile in modele ce pot multumi orice gusturi, astfel de folii pot fi ultra-subtiri, mate, din plastic sau din sticla, cu protectie impotriva curiosilor – acele modele ce obtureaza imaginea ecranului, privit din lateral.

Dincolo de protectia display-ului, se impune si protejarea carcasei. Indiferent daca telefonul va fi utilizat in scop propriu sau folosit o perioada si apoi revandut, pastrarea aspectului initial, cu semne cat mai putine de uzura, este o necesitate. Gasesti in magazinele locale sau online de la huse telefon din piele, plastic, silicon, pana la huse din piele, huse flip, huse tip portofel sau carcase metalice – toate acestea duc misiunea de protectie la indeplinire. Poti opta si pentru o husa indrazneata sau colorata, daca simti ca te reprezinta!

Folie de protectie – alaturi de husa, folia de protectie completeaza sistemul de siguranta al telefonului tau. Si in acest caz poti gasi folii subtiri, daca iti doresti sa simti cat mai mult forma telefonului in mana. O folie de protectie calitativa va avea inclusiv protectie impotriva urmelor.  Pentru o aplicare impecabila, fara bule de aer, trebuie sa lipiti folia pe suprafata perfect curata a telefonului.

Casti si boxa bluetooth – pentru atunci cand vrei sa asculti muzica in liniste, in drum spre scoala sau munca, sau vrei sa dai o petrecere si ai nevoie de accesoriile potrivite. O pereche de casti bluetooth sunt o adevarata salvare atunci cand esti la sala, faci o plimbare sau esti in mijloacele de transport in comun. Pe de alta parte, atunci cand ai invitati, o boxa bluetooth este o varianta potrivita, deoarece poti pune muzica preferata de pe telefon.

Kit bluetooth pentru masina iti permite sa te conectezi la telefonul mobil fara ajutorul cablurilor. Poti purta convorbiri telefonice hands-free, poti asculta muzica, asadar un astfel de kit pentru masina iti va fi extrem de util.

Selfie stick – vremea selfie stick-urilor nu a trecut, ci din contra vanzarile la aceste accesorii pentru telefoane sunt in crestere. Aceasta unealta te va ajuta sa faci fotografii de grup alaturi de prietenii tai. Cu cat posibilitatea de extindere a manerului este mai mare, cu atat mai mult din peisaj vei cuprinde in fotografia ta.

Bateria externa – este mai mult decat necesara, indiferent unde mergem, pentru ca stim cat de repede ramanem fara baterie. Pe piata acesoriilor de telefonie mobila exista o gama variata de baterii externe care ofera mai multe sau mai putine cicluri de incarcare, cu diferite forme sau designuri.


Poate te intereseaza si