htc u12 life

HTC lansează astăzi cel mai nou și mai accesibil membru al premiatei sale familii U: noul HTC U12 life. Creat ca o reflexie „U” – fotografiile tale de neuitat, stilul tău unic, felul tău aparte de a interacționa cu telefonul tău – noul HTC U12 life strălucește prin funcțiile impresionante și design-ul superb ce atrage priviri, totul la un preț incredibil.

Noul HTC U12 life are o cameră foto principală ce te scapă de dificultățile surprinderii unor fotografii artistice cu efect bokeh. Adaugă portretelor tale o creativitate de nivel superior, focalizând profesionist subiectul pe un fundal cu efect de blur delicat, la fel ca pe o cameră foto scumpă, de top. Sau filmează videoclipuri 4K minunate, de o claritate incredibilă, perfecte pentru următorul tău clip viral pe YouTube sau Instagram. Camera foto frontală îți oferă selfie-uri cu detalii bogate, cu ajutorul blițului și modului de înfrumusețare, chiar și la lumină scăzută, ca să fii oricând pregătit pentru un prim-plan.

Noul HTC U12 life îți oferă un finisaj dual superb și unic, cu dungi fine și subtile pe o carcasă unibody din sticlă acrilică cu design ce imită metalul, înconjurând un ecran viu de 18:9, pe toată lățimea telefonului. Bucură-te de o nouă atingere, ce-ți permite să-l apuci cu ușurință și se simte minunat în mână. În plus, noul HTC U12 life este întărit împotriva zgârieturilor, ca să arate mereu la fel de frumos. E o abordare complet nouă a design-ului nostru inspirat de Suprafața Lichidă.

Pentru a pune în funcțiune uimitoarele camere foto și ecranul mare, noul HTC U12 life vine cu un acumulator de 3600 mAh, pentru ca tu să poți naviga, viziona, juca și multe altele, după pofta inimii. Iar Platforma Mobilă Qualcomm Snapdragon 636 îți aduce o eficiență inteligentă de top, ca să poți face multi-tasking fără să epuizezi bateria – chiar și când descarci cu viteze de până la 600 Mbps (acolo unde sunt disponibile). Noul HTC U12 life oferă putere și performanță surprinzătoare pentru un smartphone atât de accesibil.

Noul HTC U12 life va fi disponibil în România în două culori,­ Moonlight Blue și Twilight Purple, începând cu luna octombrie. Pentru mai multe informații, accesează htc.com.


Poate te intereseaza si